lauantai 22. toukokuuta 2010

Omenapuu ja omakotitalo

Olemme käyneet vuoden kuluessa useaan otteeseen kävelemässä ja ihailemassa lähellä olevaa omakotitaloaluetta ja sen taloja pihoineen. Joulun alla oli hauska katsastaa valoja ja niiden sommittelua, talvella seurata miten asukkaat hoitivat kinoksia ja kaivoivat autojaan hangista, keväällä seutu oli oivaa koiran ulkoilutusmaastoa... Tänään menimme puolestamme ihastelemaan omenapuiden kukkia ja vertailemaan makujamme talojen suhteen. Minkälaiseen taloon haluaisimme muuttaa jos omakotitalon saisimme hankittua?



Tällä seudulla tyylejä riittää funkkiksesta perustaloon ja materiaaleja puusta ja tiilestä kiveen. On yhtä ja kahta kerrosta, isoa ja pientä pihaa. Värejäkin persikan oranssista heleään vaalean siniseen, tai tiilen punaista, valkoiseksi maalattua tai sammalen vihreäksi rapistunutta. Jopa muutamia arkitehtoonisia helmiä, erikoisuuksia. Yhtä suosikkia lukuisista vaihtoehdoista ei kuitenkaan löytynyt vaan melkein jokaisessa talossa on jotain kivaa ja myös jotain "parannettavaa". Mutta porttiin tulisi ainakin teksti "Täällä vartioin minä" ranskiksen tai bostonin kuvan kera :)

Kävelymme loppui sateen ja salamoinnin alettua, suojassa kotona haimmekin netistä tämän kätevän ukkostutkan, jolla voi seurata missä paukkuu!

http://www.flcenter.net/ukkostutka.html

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tosi hyvät kuvat ja teksti sujuvaa kuin vantaan joen juoksu!