perjantai 17. lokakuuta 2014

Jean Paul Gaultier chez Lindex


En postaa paljoa muodista tai ostoksista, mutta olen ollut ja sisimmissäni olen vieläkin aivan hurmaantunut aiheesta. Seuraan toisella silmällä uusia suunnittelijoita, nousevia merkkejä ja pitkään alalla olleita. Nuorempana lempimerkkejä oli Kenzon, Versacen, Gaultierin, Lacroix'n ja Vivien Westwoodin tapaiset värikkäät, räväkät, oudon mauttomatkin suunnittelijat. Nina Ricci ja Ralph Lauren hivelivät puolestaan sitä hillittyä makua. Näitä löytyi Della Margan ja Kaarina K:n putiikkien ikkunoista ja Fashion tv:n muotinäytöskoosteista, ja tietty muotilehdistä, mitä käytiin kirjastossa tai Akateemisessa selailemassa.

Nyt siis kun Jean Paul Gaultierin kaltainen tähti loi Lindexin kaltaiselle jokaisen naisen liikeelle malliston, ni hitsi sehän oli lähdettävä tsekkaa! Ainakaan vaatteita ei oltu riivitty rekeistä samalla tahdilla kuin Hennesin tehdessä yhteistyötä kuuluisan suunnittelijan kanssa, joten mullekin löytyi helposti kassin täytettä. 

Ehdottomasti ihanimpana, ehkä pitkästä aikaa inspiroivimpana hankintana tein tämän kampanjan mainoksessakin käytetyn tatuointi-paidan. Uuuu, tonne alle ihonvärinen toppi ja meitsikin muuttuu aika cooliksi! 

Ihanat värit ja käsivarressa perinteinen ankkuri piinaavine mustekaloineen, aijaijai!

Ja samalla teemalla vielä alushousut, nyt on jo hottia...

Gaultier oli myös saanut mustaan perustoppiin sen jujun paitsi ton vetoketjun niin myös venepääntien ja vajaamittaisten hihojen avulla. Ja koska minulla ei todella ole liikaa mustia vaatteita, ostin tulevien iltojen iloksi tämän paidan. Ainakin Haloo Helsingin keikalle tämä voisi olla nappivalinta...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

jo on tatuoinnit, saa yöksi pois onneksi. hyvin voi tietysti fiilistelläj, jos vaikka alkais tykätä aidoista....