sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Ja Ruotsissa he saivat toisensa...


Kaikkina kolmena päivänä HBL huomioi häätapahtuman, ja Ruotsi saa olla onnellinen. Heillä on kuninkaallisia, maailman parhaita pr-ihmisiä! Me järjestimme prinssini kanssa kuninkaallisen vastaanoton seurataksemme tapahtumaa televisiosta vieraanamme kaksi hyvää ystävää. Kanavavalintamme oli muuten ykkönen. Kolmoselta lähetyksen nimi oli "Prinsessahäät" ja selostus sen mukaista. Muunmuassa kun soutupursi lähti kaijasta kohti kierrostaan Kastelholmenin ympäri, selostajat muistelivat miten Preussin prinssi oli aikanaan julistettu hulluksi. "Kruununprinsessa Victorian häät" ykköseltä olivat sen sijaan miellyttävää katseltavaa. Ohessa kuva kuninkaallisista tarjoamisista, etenkin prinsessakakusta! Ja juomana shampanjaa suoraan Ranskasta.



Tämän verran häätilpehööriä olen saanut haalittua:


Seuraava jännitysmomentti on kuulla häämatkan kohde... Onko se ekomatkailua vai oikea auringonpalvontaloma, kohteena ehkä Brasilia tai se vedonlyönnissäkin menestynyt Kiina?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

mulle ei riittänyt enää leivariakaan kaupasta, tyydyin korvapuustiin ja asti spumanteen, tosi noloa!!!!häät oli super mahtavat.