maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kesämuotia ja muuta

Aika hyvin olen pysynyt päätöksessäni olla ostamatta mitään. Rinkan paino on kasvanut lähdön 18kilosta 22:een eli yhtään enemmälle ei olisi tilaakaan. Lennoilla täällä maksimi pakaasipaino on 23kg, samoin noilla pidemmillä junamatkoilla, joissa pakaasi jätetään matkatavaravaunussa kuljetettavaksi. Luonnollisesti vaatteet kuitenkin kuluu, joten jotain uutta on ollut pakko välillä ostaa (jee!). Aussit tykkää selvästi kierrättämisestä ja erilaisia second hand-liikkeitä löytyy hyvin. Ostin yhdestä muunmuassa tuliterän farkkuhameen kolmella dollarilla, urheilu T-paidan 2,5 ja ruudullisen vintage-topin myös kolmella. Ulkoilma elämäntapaan puolestaan oli hankittava vilpoiset sandaalit, sillä olen tähän asti ollut aina ainoa, jolla on kävelykengät jalassa. Yleensä jengi painaa täällä jonkinmoisilla varvastossuilla tai muilla avomalleilla. Kuvissa uusina hankkimani Giselle Bündchenin jalkineet.

Muuten elämä on kulunut luontoa ihmetellessä. Torstaina törmäsin ensimmäiseen skorpiooniin. Tyyppi oli pieni, mutta pistävän näköinen. Rouva ei ollut moksiskaan löydöstäni, totesi vain, että purema on sitten kivulian hänen koskaan tuntemansa, mutta tappavaa myrkkyä nämä otukset eivät kanna. Aha, jätänkin tuon paljain jaloin pihalla tepastelun sitte sikseen! Hoidokeistani kengurut kasvavat kovaa vauhtia ja possumit ovat ottaneet tavakseen hypätä "ylleni" kesken ruokinnan kuin mihin vain puuhun olisivat dyykkaamassa. Aamulla lintujen vesikuppeja puhdistaessani sain myös kaksi vihreää papukaijaa selkäni päälle. Melkoista menoa;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas C.pitkästä aikaa. Makeet bläägät, mutta ei käy offroad käyttöön, kun on niitä korpijoonaita piikkinsä kanssa.
Onko niillä kenguilla ja opossu-
meillä nimiä, kuten Matti Mikko ja
Timo jne. Reiska ja Piippu olisi-
vat myös hyviä. Kesää ootellessa.e.

Anonyymi kirjoitti...

mitähän ne kaikkia elävät nyt tykkäävät, kun jätät ne? voi voi niiden puolesta. hyvä kun olet ostanut jännät varpaanvälisandaalit, ettei aina tartte vetää raskaita kenkiä mukana. mukavaa matkan jatkoa ja meille muille odotteluun uusista jutuista....