keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Byron vibe

Kolme viikkoa on taas hujahtanut helppaillessa, sain tänään kylpyhuoneen seinät maalattua ja huomenna nukun jo Byron Bayn hostellissa. Joku tässä paikassa, perheessä, kaupungissa on, että se tuntuu olevan vaikea jättää taakse. Olenko ehkä löytänyt Australian ihanimman paikan? Maisema on vehreää,  sademetsä ulottuu rantaan, Byronissa saa niin ruoka kuin vaatetarpeen tyydytettyä, meri on turkoosi ja ihmiset, ainaki perheen lähipiirissä, erikoisen ystävällisiä ja vastaanottavaisia. Pari päivää tätä vielä tutkiskelen, sitten suuntaan Surfers Paradisen kuulemma muoviseen bling bling-meininkiin. 


Mullumbimbystä löytyi kuvien herkullisin pala Rocky roadia, jota haukkailin tässä verannalla omalla sohvallani istuen. Istun tässä sohvalla tänäänkin odottaen auringon laskeutumista ja illalliskokkailun alkamista. Yöt ovat kääntyneet viileämmiksi, vaikka päivisin aurinko edelleen lämmittää. Tajusin tänään pellolla lantaa kärrätessä, että vaikka tänne tullessani sain pitkän kesän, saan täältä palatessani siirtyä eteläisen pallonpuoliskon talvesta pohjoisen puoliskon syksyyn, ellei elokuu ole inkkarilämmin. Toivoa sopii!

Nämäkin olivat valkoise, kun lähdin.

Reilu kaksi kuukautta vielä... Päässä pyörii tyhjää ja odotusta, epävarmuutta ja innostusta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ovat saappaasi tunteneet etelän maat ja mullat ym...kiva, että tulee muutaman päivän hengähdysloma...odotellaan taas uusia tuulia...

Anonyymi kirjoitti...

Hei! En ole kirjoitellut vähään ai-kaan, koska kone sanoi itsensä irti
ja piti hankia uusi. On taas yksi
jakso päättymässä. Kiva kuulla, että
on ollut mukava paikka. Äkkiä on
kuukaudet menneet ´. Täällä alkaa
olla kevät jo pitkällä, koska lehdet
ovat puhkeamassa ja vene vesillä.
Pistä tekstiä tulemaan. e.