sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Muutama yö vieläTänään oli sopivasti sunnuntai vapaa ja joulun valmistelu työn alla. Pakkailin muunmuassa lahjoja ja maistelin Hans Välimäen vuosikerta glögiä. Glögi ei ihan tavoittanut hintansa asettamia odotuksia, mutta toisin kuin ensimmäisellä kerralla kiehautettuani sitä vahingossa, maistui juoma nyt maltillisesti lämmitettynä melkein hyvältä. Lidlin Välimäki Exclusive-tuotteita olen myös käynyt ostamassa, silloin kun niitä on tarjolla vielä ollut... Viimeisimpänä maksapateita, mmm! Herkuttelu kuuluu tähän pimeään aikaan. Parhaalta kuitenkin tuntui lahjojen pakettiin saanti näin huimasti etuajassa.
Eilen sain keitettyä vuoden vuoden ensimmäiset riisipuurot. Oi mitä herkkua tulikaan, kun sai teos kiehua tunnin rauhassa vaniljatangon kanssa. Menee nyt Montignacit joulutauolle! Ensi viikolla on sitten piparkakkujen vuoro, muunmuassa koalan ja kengurun mallisia!

Ainoa tumma pilvi odotuksen yllä on jouluaaton työt. En tajua, miten jaksan hermoilla siitä jo nyt. Kuten runossani pohdin, se tulee - se on kestettävä, jotta sitä voi sitten muistella. Muistaisivat vaan asiakkaat olla mukavia, unohtaa stressinsä, ottaa rennosti, vaikka ovat ihan itse valinneet tehdä ostoksensa viimeisenä päivänä. Mä en kykenisi!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

en minäkään lähtisi aattona ostoksille, ihanaa lahjapapaperia, tunnelmaiset pikkuvalot. työstä huolimatta mukavaa aaton odotusta...