sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Hangon regatassa

Kesä 2014 ja eka kerta Hangon regatassa. Sää oli eilen lauantaina Hankoniemessä super kolea ja kylmä kostea sumu peitti suurimman osan purjehduskilpailuista sekä aiheutti rannalle hyytävän tuulen. Mutta siitä viis, tunnelma oli hieno! 

Purjevenesatama oli tupaten täynnä, onhan kyseessä Suomen suurin regatta, minua eniten sykähdyttivät nämä 6mR puuveneet. Kiikareiden ansioista sain välähdyksiä kaunokaisista myös kisaradoilta. Tapahtuman vahva maine nuorison ryyppyjuhlana tuli myös selväksi jengin kömpiessä muunmuassa kuorma-auton takaluukusta siskonpedistä päivänvaloon! Olipa näky, sillä kymmenen kundia oli siellä yönsä viettäny. 

Kuva rannasta kertoo tarinaansa ilman viileydestä ja sankasta sumusta. Kävelimme piristymään Neljän tuulen kahvilaan, missä nätteihin Hanko-mukeihin sai hyvää kahvia ja leivosvotriinistä valita mitä herkullisimmista kakuista, minä otin Key Lime-piirakkaa. Sinne aurinkokin näyttäytyi. Ensi vuonna uusiks, toivottavasti paremmalla sää-tuurilla!

*****
Näitä en eilen tarjennut käyttää, mutta tänään lähdimme päiväkahville rannalle. Idylliä vähensi hieman housuilla kävellyt punkki. Niin ne vaan yleistyvät ja seikkailevat mäntymetsissä ja kivoilla rannoilla, pirulaiset.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

onnistunut väriyhdistelmä orvokit, lautasen reuna ja muki....