lauantai 16. toukokuuta 2015

Keräilyerä

Siltä tää päivä pyhän ja viikonlopun välissä tuntui. Ei ehtinyt lähteä käyntiin, kun jo tuli uusi vapaa. Nyt illalla oli Sannin keikka Tavastialla. Se kimma osaa kyllä olla energinen ja laulaa hyvin, sekä tekee maneeta musiikkia. Aloitti vaan hyvin harvinaisesti tasan siihen aikaa kun lippuun oli kirjoitettu, joten ekat soundit jäi kuulematta. Kuka uskoo nykyään, että keikka ei alkaisi ainakin vartin myöhässä?


Postissa kävin iltapäivällä, hain uuden Pom Amsterdam-huivin, jota nyt mallailen kaulalle. Pitääkö vai palauttaako, siinä nettikauppojen pulma.


Kotiin päästyäni meinasin saada halvauksen, kun padini ei inahtanutkaan. Luulin jo, että 14kuukautta on näiden odotettu eliniänennuste, mutta onneksi nollaus auttoi ja kaveri saatiin henkiin. Mun koivuallergia ei sen sijaan ole talviunelta herännyt ja lääkkeeksi epäilen kevään aikana aamupalalla napsimaani hunajaa. Reilu ruokalusikka päivittäin ja on kutinat ja aivastelut jääny sikseen. Ja näinpä ruokiksella punaisen Audin, jonka rekkari oli FB-1. Et sellaset päivän keräilyt.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

toihan on hyvä vinkki kaikille jotka taistelevat jostain siitepöly tai heinäallergioista, vanha kunnon hunaja....ainakin kannattaa kokeilla...