lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kengät *sydän*


Kun asettuttiin työkaverin kanssa tähän jonoon, katsottiin kelloa ja sitten toisiamme - joo jos nyt puoli tuntia jaksaa odotella sovittiin. Ei siellä, Minna Parikan kaappien tyhjennys myynnissä olis sen jälkeen enää mitään ostettavaa.


Puolen tunnin päästä ei oltu edes tämän Stock Sales - kyltin kohdalla, joka nökötti Kiseleffin bazaarin oven pielessä. Siihen päästessämme oltiin seisty ainakin 50 minuuttia ja jouduttu useisiin kuviin ja ihmettelyn kohteeksi. Mitä tässä oikein jonotetaan? Kyltin kohdalle päästyämme aasialainen pariskunta kysyi jonotammeko sushi stock salesiin? "Ei, ei. Kenkiä jonotamme. Ja siellä on myös sushi kenkiä." Sushi shoes. Meinasi kieli mennä solmuun ja hehän hihittivät epäuskoisina. Siis sushikenkiä... Yritin selittää, että suomalaista designia eikä toki syötäviä. Hihitystä ja kohtelias kiitos. Kääntyivät kyllä vielä ihmettelemään jonoa, ja meitä. Pysyimme lujina.

Sisällä totuus paljastui, sillä jonoa oli jäljellä vielä toinen mokoma. Mutta tunnelma oli rauhallinen ja iloinenkin. Jengi näpytteli kännykkää, viihdytti lastaan, jutteli kaverilleen. Ja lopulta pääsi käsiksi ihaniin kenkiin. Meillä siihen pisteeseen meni aikaa 1,5tuntia. En ole IKINÄ ollut Minna Parikan kenkien fani enkä ole haaveillut ostavani hänen luomuksiaan, mutta silti kun nämä pronssin kiiltoiset korkokengät nököttivät pöydällä, johon oli kerätty 41-numeron kenkiä viisikymppiä tuntui pikkurahalta. Oikea hinta kun on se 330e.

Peilin puutteessa puhelin toimi ensimmäisenä heijastimena. Kotona pääsin sitten tositoimiin:*****

Eilen Helsinkipäivänä piipahdin ystävän kanssa Helsinkipäivän konserttiin. Flunssa oli vienyt puolet porukastamme sänkyyn, mutta päästiinpä edes me paikalle.

Tässä kohtaa oli Sunrise Avenue lavalla, heitä ennen kuultiin hieman Pariisin kevättä ja Kasmirin veto. Konsertissa oli ihailtavan tiivis tahti siis ei turhia taukoja ja jokainen artisti veti kunnon 45minuutin setin! Nyt sitten punnitsen onko järkeä lähteä Turkuun DBTL:n tiistain Sunrisen keikalle, koska eilinen oli jo niin makee. Toki silloin olis lavalla myös toinen suosikkini My First Band. Ja kolmanneksi mulla ei edelleenkään ole mitään ohjelmaa lomalle. #lomastressi !

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi erikoiset ja väritykselliset sekä katseenkääntävät korkkarit, hyvä hyvä...kyllä lomakohteet voivat tulla ihan ykskaks....

Enni kirjoitti...

Musta tuntui, että mäkin jonotin lähelle 1,5h vaikka olin alle puolen korttelin päässä ovesta... :D

KK kirjoitti...

Joo kyllä siinä aikaa tuntui menevän, mutta kun sunkin kenkälöytöä katsoo niin kannatti :)