perjantai 2. heinäkuuta 2010

Laukkuinvestointini

Tänään ehdin ottaa pari kivaa kuvaa uudesta laukustani ja saan ne nyt tännekin. Ruskeasta paperikassista kuoriutui siis Louis Vuittonin Speedy 30. Tuo shakkiruutu kuvio on aina ollut suosikkini, ja kovan mallailun jälkeen totesin, että se on yliveto mihin vain väriin ja tyyliin sopivuudessa. Jopa kotiverkkarit näyttävät hyviltä kassi käsipuolessa. Tämä onkin ehdottomasti ensimmäinen syy tähän investointiin. Toiseksi oletan, ettei toista tarvitse välttämättä enää hankkia, tämä yksilö menee aina ja on toivottavasti kädessäni vielä 50 vuoden päästäkin!


Sisätilat kassissa ovat myös huikeat. Pohdin pitkään, varmaan kuukauden, onko oikea koko klassinen 30 vai Audrey Hepburnille tehty 25... Pitkää ikää ajatellen kolmekymppinen oli minulle parempi, Suomessakin suosituin koko. Tänään pakkasin kassiin muunmuassa vaihtovaatteet, huivin, avaimet, lompakon ja meikkipussi eikä tuntunut vielä missään. Uskomatonta!


Rento perjantailook on iltaa varten tällainen:


Mukavaa viikonloppua :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hyvä nimi uudella laukullasi speedy30,saas nähdä kuinka speedy susta vielä tuleekaan???erittäin mallikas kannatti hankkia!