torstai 8. heinäkuuta 2010

Torstai kuin perjantai

Kahvilassa istumista, loungessa oluen nauttimista, sauna... Tänä torstaina perjantai on jo täällä!

Alkuperäinen suunnitelma oli kurvata töistä suoraan Munkan rantaan Torpanranta-kahvilaan kundikaverini ja vanhan ystävän kanssa. Ehdimmekin juuri istua aurinkoon nauttimaan auringosta merestä ja aikuisten limonadista, kun painostava helle repesi. Sadetta tuli, paljon. Pitkään ja hartaasti, isoja pisaroita mäiski alas. Siirryttiin siinä vaiheessa tietty sisälle, mutta kahvilan sisätilat ovat sen verran pienet, ettei sisällä ollut tilaa kaikille terassiasiakkaille. Siinä vaan ilmankosteus ja ihmisten pulina äityivät kestämättömiksi.

tämä on sitä aikuisten "limua", käymisteitse valmistettua, karvaan makuista juomaa

Lähdettiin sitten puikkelehtimaan portaita lähimpään varmasti kuivaan ja ilmavaan baariin, Kalastajatorpan hotellin aulaloungeen. Paikassa oli yksi ihminen ja tuuletus pelasi kuin unelma... Oluet sitten otimme ja istuimme kuivattelemaan. Ilmapiiri oli oikein viihtyisä ja rauhallinen, ei yhtään niin fiini mitä olisin odottanut Hiltonilta.


Illan kruunuksi oli vielä saunavuoro... Ah! Kosteasta kosteampaan kävimme, mutta ei ole niin kuumaa ilmaa vielä tavattu, ettei sauna oloon auttaisi. Kokonaisvaltainen puhdistuminen lienee se taika. Meren tähän kun vielä sais! No, huomenna suunnataan sit ihan rannalle ja uimaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ai kun ihanaa elämää!!!!oliko "lv" mukana kun ihan hilttoniin suunnistitte, toivon mukaan oli. jes hyvää viikonloppua