maanantai 18. huhtikuuta 2011

Himassa tän päivän

Expo meni ja minä jäin kipeenä himaan täksi päiväksi. Näillä kahdella ei ole mitää tekemistä toistensa kanssa, enpä vaan ole ikinä ollut näin usein kipeänä saman kevään aikana, tämä on jo kolmas kerta! No sain siitä syyn kokeilla teehyllystä tekemääni löytöä, Nordqvistin lakritsiteetä. Etiketissä siitä luvataan vaihtoehtoa jälkiruoalle sekä kaloritonta makeanhimon sammuttajaa.


Maku ei ole perinteisen lakritsiteen oloinen, mielumminkin hyvin vienosti lakritsilla sävytetty kupillinen mustaa teetä. Jälkiruoan vaihtaminen tähän ei siis minulta ainakaan onnistuisi. Odotin maussa luontaistuotekaupojen myymää versiota, joka panee kielen kannat kiemuralle, mutta sitä ei tämä tee tarjoa. Syynä eroon lienee, että Norqvistin versio on todellakin maustettua mustaa teetä ja ne luontaistuotteet kofeiinittomia teelaatuja. Ei Norqvistkään ihan metsään ole sekoituksessaan mennyt, mutta itse pidän niitä toisia maistuvampina. Paketti on tosin aika makee.

Perjantailta jäin postaamatta pieni lahja, jonka saimme töistä. Meillä on meneillään parin viikon koulutusjakso (josta missaan harmikseni tämän päivän) ja kouluttajamme halusi palkita hyvän tsemppimme pääsiäislahjoilla.


Ihana idea ja sai tosi hyvälle tuulelle. Tuli fiilis, että kyllä nekin asiat päähän vielä jää! Eiköhän tämä viikko tästä vielä iloksi muutu, mukavaa maanantaita ja pääsiäisen odotusta!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

joo kiva kannustava muistaminen,,