lauantai 8. lokakuuta 2011

Hulluttelua syksyssä

Joo, niitä ei taas voinu jättä väliin, mutta tarjoukset ja fiilis olivat mielestäni parhaimmat vuosiin. Tai sitten syy on, että nyt minullakin on kuukausipalkka. Mutta kuitenkin, tänään iltateellä ja huomenna aamukahvilla vedellään haamumunkkeja. Ne on niin hyviä vaniljakreemeineen ja keltaisine kuorrutuksineen, ah.. Ja parin kuukauden päästä pääsen kellistymään uuteen sänkyyn!!! Jee, hommasin tänään itselleni vihdoin sängyn. Menin alunperin katsastamaan kuvastossa mainostettua Familonia, mutta päädyin sitten astetta kalliinpaan Duxiin. Makuutuntuma sängyssä on kuitenkin se tärkein, enkä halua nukkua seuraavaa 15 vuotta kivikovassa punkassa. Duxissa on supermuhkean petauspatjan ja hyvin joustavan rungon ansiosta ihana unelmoida seuraavat vuodet. Ja otin silti vielä heidän kovimman fast-mallin... Mutta hyvä ainakin, että sekä korko- että sänkyprojekti ovat lähteneet kohisten eteenpäin. Kahdeksan viikon toimitusaika tuntuu nyt lyhyeltä!


Muita ostoksia olivat pätevän tuntuinen laukku kameralle, maisteluun sienirisottoa ja Non Stop-suklaata, ja kauneudenhoitoon Bicin sheivereitä. Ja parina muun apäivänä tein t-paita ja hammasharja ostokset. Kaupassa dallatessa vaan toivoi tuntevansa tuotteiden oikeat hinnat paremmin, varmaan olis voinu tehdä enemmänkin hyviä löytöjä.


Ihmispaljoudessa puikkelehtiessa miettii välillä myös alennushurmoksen syitä... Mikä saa kaksi kertaa vuodessa tönimään ja hikoilemaan muuten niin fiiniin tavarataloon? Kävin tänäkin vuonna kolmena päivänä hikoilemassa/nauttimassa. Fiksu veto heillä on ainakin päivittäiset yllätystarjoukset ja suhteellisen pienet erät. Toivon vaan, etten olisi koskaan kiinni oven kahvassa ennen avaamisaikaa. Mmm, kerron sitten, jos se tapahtuu. Tänä vuonna ostin tarpeeseen, ja olen tyytyväinen. Kävittekö te Hullareilla?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kyllä kävin jopa kaksi kerta, en ole aikaisemmin kännyt kahdesti ....