maanantai 21. toukokuuta 2012

Voi mikä viikonloppu,


joka tosin on jo ohi, mutta mukavaa oli! Perjantaina rauhoituin, lauantaina biletin ja sunnuntaina nautin maniosta ranskalaisesta leffasta. Lauantaina kävin lapsuuden ystävän kanssa Namussa Makkaratalossa. Paikka on ihan hauska, mutta kruunu käynnille on aina talon makkaran päälle tehty terassi. Paljaan taivaan alla on upeaa seurata kaivokadun menoa ja tiirailla Rautatientorin valoja. Hyvä näköalat ovat minulle selvästi mielekkäitä.

Sunnuntai aamupäivällä lähdimme sitten leffaan, ranskalaiseen vaihteeksi, katsomaan Les émotifs anonymes (Anonyymit romantikot). Tarinassa kaksi ujoa ihmistä löytää toisensa ja käy läpi omaa ujouttaan ja arjen ihmissuhteiden aiheuttamia haasteita keskinäisen suhteen lisäksi. Tässä taas yksi mainio mielialan nostattaja ja hymyn herkistäjä. Suosittelen!


Sunnuntaina päivällinen olikin sitten kuvaamisen arvoinen. Sipuli-pakastimen tyhjennyspiirakka, jonka tein aiemmin viikolla. Helppoa ja halpaa ruokaa, ja maukasta! Lisänä reekko-ceasar-salaatti, outo yhdistelmä, mutta täyttävä. Näillä akun latauksilla uuteen viikkoon, josta yksi aamu on jo voitettu.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

pioni on kuin mansikkajäätelöpallo, kreekot tuoreen värisiä, oli varmaan hyvää...