maanantai 2. syyskuuta 2013

Angry guitar!


Aamua piristää nykyään Early bird coffee, joka porisee ulos keittimestä varsin tiukassa kulmassa. Paahdon tummuus ei ihan linkoa nauttjiaa ilmaan kuin ritsasta, mitä paketissa luvataan, mutta pakkauksen tyyli kyllä piristää aikaisin herännyttä. Hyvä Rovio! Linnut niin moneen paikkaan kuin vaan ehtii, ties vaikka saisivat muumit haastajan tulevaisuudessa!



Töitähän tässä on pitänyt etsiä, mutta väliajalla eksyin kaivelemaan kitaran nurkastaan ja Apple storesta löytyi ilmainen 4Chords-opetusohjelma kitaran soittoon. Joskus harjoittelemani otteet oli vielä päässä eli eiku näppäilemään House of the rising sun:ia, Whiskey in the jar-klassikkoa sekä kuvan California Dreamin'iä. Kappaleiden tempoa voi säätää niin, että ehtii hyvin vaihtaa otteita. Ja odotella sitä päivää, kun normaali tempo ei tunnu sormien pika uoksulta tiukilla twistinaruilla. Uusi harrastuus siis, näitähän me suomalaiset osaamme haalia ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hyvää on kahvi, olen kokeillut... harrastukset ovat aina hyvästä, jos jaksaa vielä tammikuun pakkassillakin harrastaa...