keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Päiväni mun :)

Kävin tänään entisellä työpaikalla moikkaamassa jengiä, ja voi vitsi mikä ihana vastaanotto siellä odotti! Yksi totesi, että normaalisti käymään tulee äityislomalaisia, ei entisiä työntekijöitä, mutta koska en lähtenyt uusiin hommiin ja uusille urille ajattelin, että vanhaan olisi ihan hauska kurkistaa hetken verran. Ja niin oli! Yhden kanssa puhuttiin edelleen puhelimen app:eistä, toisen kanssa matkustamisesta ja kolmas halusi kuulla, miltä kotiin paluu tuntui ja mikä Suomessa tuo minulle sen "nyt olen kotona"-fiiliksen. Myös tulevaisuuden suunnitelmista kysyttiin, vastaus kuuluu toistaiseksi Suomessa. Aaah, työkavereiden takia tuonne palaisi milloin vaan uudestaan.

Applen appeihin palatakseni, suosittelin ja suosittelen edelleen kaikille kitaran soiton aloittelijoille yhdeksän päivää sitten lataamaani 4Chords-ohjelmaa. Soitan vieläkin, mikä on sinänsä ihme, olenhan aloittanut kyseisen instrumentin harjoittelemisen vuosien varrella ainakin neljä kertaa, aina jättäen rämpyttämisen maksimi viikon harjoittelun jälkeen. Soitto suoraan tabeistä ilman säestystä kun ei vaan ole innostanut saati kuulostanut hyvältä. Nyt soittaminen on myös edelleen hauskaa! Annan kaiken krediitin ohjelmalle (ja hieman työttömyyden suomalle vapaa-ajalle). Edistystä on myös tapahtunut, ja vaikka soittamisessa harjoitteluun on väkisinkin uhrattava hurja määrä aikaa, on jo reilussa viikossa havaittavissa jonkinlaista edistymistä. Kappaleet kuulostavat ihan siedettäviltä ja otteet löytyvät aina hiukan helpommin. Nyt siis kaikkien nurkissa pölyyntyvät skitat vireeseen (esim. ilmaisen GuitarTuna-appin avulla) ja soittamista harjoittelemaan! Mikä sen tunnelmallisempaa kuin pimenevä syysilta ja kitaran sointi...


Blogin taustalle halusin hieman meininkiä, mitä pidätte? Ja jos joku tietää syvemmän tarkoituksen tuon viiksi-kuvion taustalla saisi sen minullekin kertoa. Muuten muikeaa loppuviikkoa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hauska kuulla edistymisestäsi kitaran kaulan varressa...