lauantai 15. maaliskuuta 2014

Jenni Vartiainen @ DTM

Jenni Vartiainen esiityi eilen hyvin intiimillä keikalla ravintola DTM:ssä. Olin varma, että Vartiaisen keikalle olisi ängettävä hyvissä ajoin ja jonossa värjöteltävä kunnon tovi, mutta eipä mitä. Kymmeneltä suoraan sisään, 25euroa kassaan ja yhdeltätoista korvatulpat korvissa hienoa keikkaa kuuntelemaan. Tanssilattia on ravintolassa pieni, lava melkein osana yleisöä ja koska ihmisiä ei todella ollut liikaa, tuli illasta vaikuttava elämys. Jos Sarah Brightman ei toiminut livenä, Jenni Vartiainen todella osasi ottaa yleisönsä ja lauloi hyvin. Livekeikoissa on sitä jotain, ainakin kun ne onnistuvat näin. Seuraavana olisi ihana päästä kuuntelemaan Chisua...
Laulajaa tuskin erottaa, mutta Vartiainen siellä on...


Luin taannoin lehdestä, että kolmekymppisenä ihmisen kroppa kestää parhaiten alkoholia. Tämä tuli myös todistettua eilen ja tänään pohdin millonkohan se kestävyys alkaa todella romahtaa. Pelottavaa odottaa sitä, ainakin jos vielä vuosia jatkuu tätä lapsetonta sinkkuelämää, jossa 32-vuotiaana elän kuin 22-vuotias. Tässä iässä tuntuvat yhdistyä ajattelun kehittyneisyys, hyvä kestävyys ja peloton uteliaisuus. Kuulostaapa hyvältä, jokaisesta iästä tosin voisi tehdä ylvään parhaiden puolien listan. Pääajatuksena olkoon, ettei kannata murehtia mitä ei ole vaan tajuta mitä on!


Näissä hämyisissä kuvissa näkyy drinkkilasi miksauspöydän roudarinlaatikoiden päällä. Hutishotteja, mutta kuvaavat illan tunnelmaa.
Ja nyt kun ulkoilu tuli hoidettua jo perjantaina, voi viikonlopun pyhittää vaikka epäsopivan vaatteen muodistamiselle ja ruoanlaitolle. Australian Master Cheffissä kokatut kiinalaiset maut inspiroivat minuakin tänään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hauskaa, että on hauskaa, oikein....