keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Synttärit Gracellä

Syntymäpäivää on ansaittua juhlia menevässä seurassa, menevässä paikassa! Se unohtuu aina välillä, mutta kun taas muistaa juhlia, muistaa kuinka hauskaa on täyttää vuosia. Siis ainakin, kun muistaa juhlia... Tänä vuonna tuli 32-vuotta täyteen ja minusta tuntui paljon paremmalta ja nuoremmalta kuin täyttäessäni 30. Kaikki odotus, kriisit ja kauhistukset on hetkeksi poissa ja voi vaan ajatella, että on taas syy pippaloida! Paikaksi valitsin parin kaverini kanssa Viking Gracen ja unohtumattoman illan lisäksi koimme aivan ihanan laivan, ja risteilyn.

Laivan puissa elää siivekkäitä ylläreitä!

En ole lainkaan Viking-fani mitä tulee heidän Helsingistä lähteviin vanhempiin Tukholman-laivoihinsa tai Viroon seilaavaan XPRS:ään, Turustakaan aamuvuorossa risteilevä Amorella ei säväytä yhtään. Silja sen olla pitää, jos laivalle astuu. MUTTA mikäli on ideana lähteä iltalähdöllä Turusta ja suunnitelmissa kunnon illallinen, tanssia pilkkuun ja rento seuraava päivä saaristoa ihaillen ja kahvia siemaillen mikään, ei mikään muu laiva kuin Viking Grace täytä ja ylitä kaikki odotukset! Voi juma, minkä täysosuman Viking on itselleen rakennuttanut. Grace on uskomaton, aivan uudenlainen, värikäs ja superstaili! 

Sisustukseen on saatu syvyyttä ja jännittävyyttä värivaloilla, peileillä ja mielenkiinoitsilla muodoilla. Yksityiskohtiin on tälle alukselle mennessä kiinitettävä huomiota!

Kevyttä, ajatonta, tyylikästä...

Hyttikäytävän matossa on tunnelmaa laiturikuvion ja pienten maskottien takia, kuka on tälläistä mattoa ennen laivalla keksinyt käyttää!

Risteilijöille epätyypilliseen tapaan sisustuksessa oli käytetty keltaista, lilaa ja mintunvihreää rohkeina yhdistelminä. Kalusteet ovat ilmavia, mutta tukevia.

Sokerina pohjalla ja kirsikkana Grace-kakussa ovat ehdottomasti nämä väriö vaihtavat ja illalla rauhallisesti seilaavat valotimantit. Ah, niitä ja niiden takaa avautuvaa merimaisemaa voisi katsella koko sen paluumatkan päivän ja vain siemailla kahvia tai jotain muuta maittavaa... Joo, tää postaus keskittyi nyt kehumaan Itämeren uutta prinsessaa, sill Grace on juurikin se nuori ja pirskahteleva kruunupää, jota on kaivattu!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

erittäin upean näköinen laiva ja mukavan värikylläinen, ehdottomasti vierailun jos kahdenkin arvoinen....