sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Keikka Tavastialla

Uusi lamppu on syttynyt Suomen musiikkiskeneen (kuvan lamppu valaisee mainion pikkukahvilan, Gotlandin, katossa Pihlajatiellä Meilahdessa), mutta nyt valo loistaa My First Bandin kundeista ja heidän musiikistaan! Hehkutin jo hetki sitten heidän uutta levyään, mut nyt viimeistään on aika mennä youtubeen kuuntelemaan kesän raikkainta ja menevintä musiikkia. Suomessa he eivät ole vielä liian tunnettuja, mutta mikä on kun hyvät bändit saavat kuuluisuutta Saksassa, vaikka kotimaassaan jäävät mahdollisesti pienten piirien nautinnoksi? Eilenkin Tavastian keikalla tanssi ehkä kymmenen ulkomailta saapunutta fania, sillä My First Band on kiertänyt niin ikään Saksassa suositun Sunrise Avenuen lämppärinä SA:n Saksan kiertueella. Hyvä kuitenkin, että vienti vetää ja biitti puree!


My First Bandin ja etenkin laulaja Antti Koivulan energistä tyyliä. Keikalla on myös hienot valot ja jäsenten yhteishengen aistii hienosti. Keikan puolivälissä laulaja vaihtoi tyyliään, kuten parhaiten huomaatte housuista: ylhäällä vaaleat ja alhaalla ruudulliset, tyylikin on heillä hanskassa.


Seuraavat keikat ovat Saksassa, mutta ainakin Turun Down by the Laiturissa heitä kuullaan taas Suomen kamaralla. Mukavaa, kun on kimppa, jota voi fanittaa levyltä ja livenä, mukaan vaan joukkoon!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

makee lamppu ja mahtavat ruutuhousut ala -70 luvun loppua ruudutus kuin omissa pitkiksissäni....