tiistai 13. toukokuuta 2014

MFB


Jospa rikkoisin vaihteeksi hiljaisuuden ja saisitte lukea yhdestä jännästä suomalaisesta bändistä ja heidän kolmannesta, vasta julkaistusta levystään... Kundit ovat olleet paljon esillä radiossa viime aikoina, ehkä olette kuullut heidän sinkkuaankin, heidän nimensä on My First Band ja albumin Corazon (sydän espanjaksi). Ensi lauantaina on levyjulkkarit Tavastialla, mihin olen ystäväni kanssa menossa. Heidän ekasta keikastaan, missä myös olimme yhdessä, on kulunut ainakin kuusi vuotta, joten eiköhän nyt ole aika katsastaa heidän hioutunut keikkatyylinsä ja uusi musiikkinsa.


Wikipedian mukaan bändi on ottanut musiikkiinsa vaikutteita 80-luvulta, ehkä pidän stygeistä muunmaussa siksi. Mutta pohjimmiltaan viehättää heidän jännä tyylinsä, laulajan tavallisesta poikkeava ääni, yllättävät melodiat, taitava syntikka, sydämestä lyöty rumpasaundi... Ne pirun hauskat kappaleet! Suosittelen tutustumaan. Ja toivotan kansainvälistä onnea kundeille, sillä levy julkaistaan nyt myös Sveitsissä, Saksassa ja Itävallassa.


Levy oli tarkoitus tietty ostaa vasta keikalta, mutta kun Levykauppa Äxän mukava myyjä iski tiskiin nimmareilla varustetun version en halunnut enää odotella. Ennen keikkaa on kiva tutustua kappaleisiin, jos vaikka laulaa lauantaina mukana, hah! Mutta kuka enää ostaa levyjä? Ainakin ne, joilla ei vielä ole Spotifyita tai ne, jotka ovat hävittäneet liikaa digitaalisena ostettua musiikkia kaatuneiden koneiden mukana. Ja kertoo levyhylly ihmisestä aivan kuin kirjahylly. Molempia vaalin, vaikka on kirjastokin...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hauskaa keikkailtaa...