maanantai 23. kesäkuuta 2014

Shoppings

Nettishopping on kyllä päivän sana. Ostin viimeksi käsirasvan Stockalta, mutta ei mikään päihitä nettikauppojen valikoimia ja entuudestaan tuntemattomia, kiehtovia merkkejä. Olen käyttänyt etupäässä amerikkalaisia merkkejä myyvää feelunique.com-sivustoa, mistä saa muunmuassa Redkenin shampoot hyvin iisin hintaisesti ja toimitus jopa Suomeen on ilmainen. Pääasia tässä tilauksessa oli toki lahjaksi klikkailemani putelit, mutta itsellekin tarttui jotain ostoskoriin...
Huonontuneen pintaverenkierron takia sääreni ovat näin kesälläkin kuin hiomapaperia pölisemisineen kaikkineen, vartalovoi tuntuikin kokeilemisen arvoiselta. Tangerin-melon tuoksu on melkoisen tymäkkä, mutta haihtui nopeasti ja voide imeytyi silmän räpäyksessä. Eilisillan levityksen jälkeen sääret ovat vielä illan saapuessa kosteutun näköiset ja tuntuiset. Melko vau! Lupaava tulokas harvaan kosmetiikkapurkkien kokoelmaani. 

Palmer'sin kreemit ovat tuttuja vain nimestä, mutta kun kerrankin iisiin hintaan sai, ajattelin antaa rinnoilleni ja dekolteelleni kosteusbuustia kesän kunniaksi. Mielessä kummitteli myös erään rouvan sanat kuinka en saisi unohtaa kosteuttaa kaulaani, etten vanhenisi ryppyiseksi kalkkunakaulaksi kuten hän. Mielestäni kaulasta on hyvä jatkaa muutama kymmenen senttiä alaspäinkin etenkin kun omat rintani eivät ole pienimmästä päästä ja jo ennen mitään imetyksen tapaista toimintaa niissä on venymäarpia. Eilisen kokeilun perusteella aine on täyteläistä, melkein kylmän voin tapaista, mutta levittyy iholla helposti ja tuoksuu kuin suklaa. Voitte kuvitella, että vartalovoin ja tämän tuoksun yhdistelmä oli kuin olisin haistanut monimutkaisen jäätelöannoksen maun.

Tämä kantapäästikki oli täysin heräteostos, mutta odotukset ovat korkealla. Karheat kannat ovat rikkoneet jo tarpeeksi sukkia, aion sivellä ainetta kantoihini tänä iltana. Pitää muistaa raportoida tuloksista.

****

Kosmetiikasta siirrytään sitten vaateostoksiin, joita on kaikkien vaikeuksien takia aina netistä harrastettava. Ei ollut ensimmäinen kerta, että värit eivät ihan vastanneet kuvaa, mutta kyllä ostokselle silti käyttöä löytyy. Muutkin löytöjä tekemään osoiteeseen outnet.com!

Näin nätisti paketoituna huivini saapui. Toimitus oli kivasti postiin, joten pakettia ei tarvinnut olla kotona vastaanottamassa.

*kukkuu*
Minua kiehtoi raikkat värit, joista keltainen on tosin vielä sitruunaisempi kuin kuvassa, sekä jännä aihe perhosineen ja leppäkerttuineen.

Leppikset kiertävät myös huivin reunaa. Kyllä tämä kaapissani paikkansa löytää. Ja palkastahan ei pitänyt ostaa mitään, ennen kuin se edes on tilille loksahtanut? Mutta onpa taas motivaatiota päiviin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On nätti huivi, kelpais mullekin.

Terkkuja
Riitta

Anonyymi kirjoitti...

onpa pehmeyttä kerrakseen, rasvoissa ja iholla....