perjantai 29. elokuuta 2014

Koska on perjantai, koska on palkkapäivä

Jos minusta joskus tulisi rikas ja voisin ryhtyä mesenaatiksi, alkaisin ehdottomasti tukea suomalaisia korutaiteilijoita. Ja ostaisinkin hopeisia korvakoruja hieman nykyistä useammin. Tänään en aikonut tukea yhtään taiteilijaa, mutta matkalla ravintolaan kävelin Eerikinkadulla Napa&Paja-nimisen koruliikkeen ohi, melkein ainakin ja sitten peruutin ja astuin sisään:


Nämä Anne Kokkosen Kokorun Sotku-nimiset korvakorut jäivätkin sieltä käteen. Olin etsinyt tällaisia arkikäyttöön ja joka asuun sopivia korviksia. Ja siinähän ne, 25euroa. Hyvää jatkoa kokoelmaani. www.kokoru.net

Ja sitten sinne ravintolaan eli Puebloon!

Pidemmältä Eerikinkadulta löytyy tämä hyvin rento fiiliksinen ja käsin syötäviä tacoja tarjoava baarin ja ravintolan yhdistelmä. Pöytävaraus oli ainakin näin perjantai-iltana hyödyllinen, muuten oltais saatu tyytyä ikkunan vieren korkeisiin penkkeihin. Aloitin limettisellä mojitolla ja ruoaksi kanatortilloja pehmeän oluen huuhdellessa janon. Täällä tortillat ovat pehmeitä maissilättyjä, joita on paras ahtaa suuhun sormin, käsin, ja vaikka neljän lätyn annoksesta tulee aivan mahtavan täyteen kannattaa alkupalaksi maistaa lämpimiä nachoja ja itsetehtyä quacamolea, mmm... Niitä ja olutta menen paikkaan ottamaan uudestaankin!

Ja jälkiruokaa Kokomosta, kun kuitenkin oli se perjantai ja palkkapäivä...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ilmeisesti tulista syötävää ja jäätävää juomaa...