lauantai 9. elokuuta 2014

Ruokaa!!


Nyt on vihdoin aikaa rauhoittua trendikkään herkkuni ääreen. On tullut taas juostua ympäri kylää ja rannekin on kipeytynyt töissä - niiden takia on jäänyt tämä päivittely. En kyllä tiedä lämpeänkö ihan tälle raakasuklaalle, vaikka kai siihen täytyy hetki tottua. Tuhtiin kaakaonhimoon tämä kyllä tarjoaa avun, mutta hintansakin puolesta (7,50e 70gramman levy) "herkku" taitaa jäädä minulla tähän yhteen pakolliseen maisteluun.

Toinen trendiruoka, mitä tuli maistettua oikein kahdesti on meksikolaiset burritot. Itsessään niitä nyt on nautittu Suomessakin vuosikymmeniä, mutta Lönkalle, Ruttopuiston kulmaan avatussa Cholossa niitä valmistavat iloiset englantia puhuvat kokkikundit. Suuhuni ovat päätyneet kana-  ja lihaversiot eikä suosiolleni näy loppua! 


9,8e muhkeasta rullasta ei ole paha ja maku on todella kohdillaan. Tortilla lätty on tehty paikanpäällä, samoin kastikkeet ja täytteet, sen maistaa. Kundit antavat myös maistaa kastikkeita, tottumattoman suulla voin sanoa, että jo medium on melko kuumaa tavaraa. Kesän jatkuessa on suositeltavaa nauttia kääre läheisessä puistossa istuen. 


Marja-aika alkaa olla nyt mennyt, mutta tästä kesästä jää mieleen myös mahtavat kotimaan antimet. Mutta kyllä vielä ehtii ulkomaisillakin marjoilla juhlia, mikäli terveellinen jälkiruoka tai välipala alkaa himottaa. 

Muuten ruokaan liittyen, maanataina 25.8. alkaa uusi kausi Master Chef Australiaa. Katsokaa kaikki, sillä luvassa on ruoanlaiton lisäksi iloista menoa, upeita maisemia ja englantia vinkeällä aksentilla puhuttuna. Suosittelen!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

herkulliset värilliset marjat, nam nam....