torstai 28. lokakuuta 2010

Sukkahousukeli

Kyllä se nyt alkaa olla sukkahousukelin aika... Paksut sukkikset hameen kanssa tai lämpotilan aamulla hipoessa nollaa voi vetää ohuemmat versiot housujen alle. Tumman hameen kanssa sukkahousut on myös mitä parhain mahdollisuus vaihtaa asun meininkiä hillityksi tai värikkääksi. Tänään olin siis töissä farkkuhameessa ja jalassa nämä raidalliset sukkikset. Kahdelta ihmiseltä tuli palautetta, että olin valinnut oikeat ilopillerit jalkaani. Punaisen villatakin ja vihreän kellon kanssa yhdistelmä oli kieltämättä piristävä.


Yleisemmin aloin sukkahousuasiaa miettiä etsiessäni polvisukkia huomisiin pikkujouluihin ja isoksi harmiskeni tajusin, etten ollut muistanut ostaa rikkoutuneiden tilalle yksiäkään uusia... Valitettavan tyypillistä. Heti alkuviikosta aionkin marssia kauppaan ja täydentää varastoa useammalla parilla, ja kokemuksesta viisastuneena aion sallia itselleni pienen luksuskokeilun. Ostan tällä kertaa pelkästään Wolfordin sukkia! Ne ovat toivottavasti maineensa arvoisia. Tiesittekö muuten, että yhteen pariin sukkahousuja tarvitaan 9 kilometriä lankaa? Onhan siinä jo jotain mistä maksaa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen mies, mutta aikoinaan tuli tilanne että jouduinkin viettämään pakkasessa pidemmän aikaa kuin luulin. Pitkiä kalsareita ei ollut mukana, joten poikkesin paikkakunnan ainoaan kauppaan tiedustelemaan, olisiko pitkiä kalsareita. Keski-ikäinen kaupan myyjä totesi, että varsinaisesti kalsareita ei löydy, mutta sukkahousuja löytyy riittävän isoina, ja ojensi minulle paketin mustia 40 den sukkahousuja. Niin tuli loppupäivä vietettyä sukkahousut jalassa. Sukkahousut on mielestäni mukavampi vaate kuin miesten kalsarit, harmi vaan kun niitä ei kehtaa kovin usein käyttää. Yleinen asennoituminen tuntuu olevan kovin kielteistä miesten sukkahousujen käyttöön.

Anonyymi kirjoitti...

olen nainen,mielestäni kalsari tyyppiset housut ovat paljon miellyttävämmät, ei purista vyötärö ja lahkeet joustaa.

KK kirjoitti...

Tuosta miesten sukkahousujen käytöstä juuri jossain kirjoitettiin ja pohdittiin, että kyseinen vaatehan on alunperin miehille suunniteltu. Luuttua soittavat miehethän käyttivät polvihousujensa tai "shortsiensa" alla juuri sukkahousuja. Aiheesta myös blogissa http://miestensukkahousut.blogit.fi/
Muutenkin olen yhtä mieltä sukkisten mukavuudesta. Ne ovat housujen alla hyvän liukkaat, kevyet ja liikkuessa hankaavat housuja vasten tuottaen kivasti lämpöä. Ainoa miinus on tuo kiristävä vyötärö, se tuntuu olevan aina yhtä pieni koosta riippumatta.

Anonyymi kirjoitti...

Lueskeltuani tuota mainitsemaasi blogia, rupesin ajattelemaan, ettei se taidakaan olla niin hirveän harvinaista/outoa, että mies käyttää sukkahousuja. Niinpä lähdin käymään paikalliseen Sokokseen sukkahousuostoksille. Ostin muutamat parit ohuita ja paksuja ihonvärisiä ja mustia sukkiksia. Kassa totesi, kun laitoin sukkahousut pöydälle, että sellaisia säären lämmikkeitä löytyi. Totesin kassalle, että tällaisia ajattelin kokeilla kun pitkät kalsarit on vielä liian kuumia. Kassa totesi siihen, että kyllä nämä onkin näillä ilmoilla paljon mukavammat. Ja jatkoi siihen vielä, että kyllä nykyään sukkahousuja myydään kokoajan enemmän ja enemmän miehille, tosin ei miehet siitä juuri toisille kerro, että sukkahousuja käyttävät.

Ajattelin tosissani, että nyt alan käyttää enemmänkin sukkahousuja, myös töissä. Olisi kiva kuulla myös muiden mielipiteitä siitä, mitä oikeasti ajattelisitte, jos saisitte selville, että joku miespuolinen tuttu esim. työkaveri käyttää sukkahousuja. Pitäisittekö ihan pimahtaneena? Tai hyväksyisittekö sukkahousut puolisollanne?

Anonyymi kirjoitti...

jaa a. paha kysymys, luulen olevani suvaitsevainen kaiken suhteen, mutta kysyttyäni mielipidettä mieheltäni niin vastasin heti itse, et kai vaan halua mun sukkahousuja koittaa?

KK kirjoitti...

En mä omia antais, mutta ei ajatus yleensä tunnu yhtään hölmöltä. Ehkä tuossa blogissa näkyvät kuvat miehistä sukkahousuissa ja shortseissa hieman saisi perään katselemaan, mutta kun niitäkin pari kertaa kaupungilla näkisi olisi juttu sillä selvä ja normaali käytäntö. Jos taas kuulisin miehen käyttävän sukkahousuja ja perustelevan käytön - kuten naisetkin - mukavuudella, en ihmettelisi yhtään. Hyvä, että myyjäkin oli mukana ideassa :) Ja puolisonikin saisi puolestani käyttää.