maanantai 24. tammikuuta 2011

Uusi lempituoksu

Risteilyillä oli muutakin tarkoitusta kuin lomailu, taxfree ostokset luonnollisesti. Yhtenä päämääränä oli löytää uusi parfyymi. Neljä päivää laivoilla oli kätevää, sillä joka ilta kävin suihkauttamassa käsivarsiini eri tuoksuja. Parastahan on suihkauttaa tuoksu suoraan omalle iholle, antaa sen kehittyä ja vasta muutamien (tuntien) haistelujen jälkeen tehdä ostopäätös. Minä ainakin vältin monta kaunista pulloa ja ihanan mainoksen luomaa illuusiota tekemällä lopullisen valintani vasta viimeisenä päivänä.


Valinta osui Paco Rabanen Lady Millioniin. Lämmin ja kantajansa ympärille kietoutuva tuoksu sopii ihanasti talveen ja pimeisiin iltoihin, iltatuoksuksi se on hyvä varmasti kesälläkin. Jollekin siitä tuli mieleen 90-luku, osuva luonnehdinta sekin!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hajuveden valinta on taitolaji ja itselleni vielä aika arvoituksellista. Tuosta tuoksusta en ole kuullutkaan, mutta herätti kyllä kiinnostuksen. Talveen sopiva hajuvesi olisi kyllä kiva!
-M

KK kirjoitti...

Mulla meni myös vuosia, että opin ymmärtämään ettei kaikki tuoksut sovi iholleni, vaikka ne muiden päällä tuoksuvat lumoavilta. Samoin vei aikaa löytää hajuvesi, joka ei aiheuttaisi päänsärkyä! Nyt kesätuoksuna on Marc Jacobsin Daisy ja kylmempiin oloihin tämä :) Molemmat ihania.

Anonyymi kirjoitti...

toi pullo on ison timantin näköinen,ihana