torstai 12. tammikuuta 2012

Ennakkoäänestys on pop.

Kävin tänään antamassa mielipiteeni Suomen seuraavasta presidentistä vaatimattomasti Prisman postissa. Ovella tyrkättiin vaalilappu käteen ja ohjattiin äänestyskarsinaan. Siellä numero lappuun, tiskillä nimi paperiin ja lurps nuolin äänestyslipukkeen sisältämän kuoren kiinni. Äänestän mielelläni ennakkoon, sillä oikeat vaalisunnuntait ovat mielestäni masentavia. Vaikka aurinko paistaisi kirkkaasti, ei äänestyspaikalta pois kävellessä ole kuin tyhjä olo. Kauan odotettu hetki on ohi, enkä tunne koskaan tehneensä mitään mullistavaa, vaikka aina on mielestäni tärkeää äänestää. Silloin on mahdollisuus vaikuttaa! Vaalikahvit saattaisivat tehdä sunnuntaista mielekkään, kahvin ääressä voisi vaikka spekuloida tulosta... Nyt ainakin on jännä nähdä ketkä menevät toiselle kierrokselle, kuinka lähellä kolmas yltää ja kuka se on, peräti tuleeko toista kierrosta?

Nyt taidan vetäytyä koisimaan, ja jänäämään huomista Ruotsin matkaa. Pitkästä aikaa lähden kahdeksan kimman porukalla laivalle ja Tukholmaan viihtymään. Jotkut lupasivat pakata laukkuun kuusi mekkoa ja neljä paria kenkiä, minä pakkasin yhden mekon ja kahdet kengät. Onneksi Promod Makkaratalossa pelasti, ja ilta-asuja on nyt kaksi - toinen tosin housut ja toppi mallia, kuvia tulossa matkan jälkeen! Kyseisestä kaupasta muuten löytyy mainioita vaatteita normaalille vartalolle, suosittelen kauppaa oikein lämpimästi.

Tässä olisi aika sopiva menopeli meille, Freedom of the Seas.

Vinkkinä vielä kimmoille, olen huomannut D-vitamiinin nauttimisen auttaneen paitsi virkeämmän mielen saavuttamiseen myös muunmuassa fyysisiin pms-oireisiin. Eli ei vitamiineistakaan ihan turhaa puhuta, kaikki naiset vaan purkeille ja pipeteille vitamiineja nauttimaan! Väistyy tylsät kaamoshaitat.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kannatan niitä d- vitamiinitippoja kaikille ainakin näin pimeinä talvi-kuukausina! pitäis varmaan lähteä ruotsiin, kunhan noi myrskytuulet laantuisivat, tulis vaan jääpeite merelle. saatiin kutsu, ei vaalikahville, vaan vaalipäivälliselle varsinaisena vaalipäivänä, joten ei käydä ennekkoäänestämässä, kiitos kutsusta....