perjantai 20. heinäkuuta 2012

Äidin synttäreillä


Huh, olo oli yhtä makea kuin marsibaanilla, kun talsimme vanhempien luota Mikon himaan. Oli aika juhlistaa äidin syntymäpäiviä pienellä ydinporukalla. Tarjoamisina oli maukasta palaa kuten peruna- ja sienisalaattia, pikkutomaatteja, kinkkua, muna-riisipasteijoita ja Rainbown mainiota esipaitettua ranskalaista maalaispatonkia levitteineen. Suosittelen todella, kokeilkaahan tätä patonkia, kuin hienosta ranskalaisleipomosta kotoisin vietettyään hetken tavallisessa uunissanne. 

Kahville sitten prinsessa kakku-leivoksia, mansikoita ja jäätelöä. Olo oli siis toisin sanoin kuin täyteen ladatulla pyssyllä, kun dallasimme himaan. Tai mitenhän sitä vielä voisi verraten kuvata. Milloin sitä osaisi ottaa kaikkea kohtuudella..?


Lahjakassi ja kortti löytyivät Stockalta, lahja, englanninlaku kalvosinnapit, Vihtiläisestä Elvari-koruputiikista. Hänen kotisivunsa ja verkkokauppansa täällä.



Tämän syötävämpiä koruja en ole hetkeen nähnyt. Toimitus oli moitteettoman nopea ja verkkomaksu mahdollinen. Macaron-korvakoruja voisi itselle harkita.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

erittäin hyvät kuvat, joo tosi syötävät kalvosinnapit.....