lauantai 28. heinäkuuta 2012

Urheilua ja olympiarenkaita


Toivottavasti näitte eiliset avajaiset! Ne olivat hyvällä maulla ja suurella keksiliäisyydellä kasattu tapahtuma, pitkästä aikaa viihdyttävää, huippuunsa hiottua stadionteatteria eikä vain mahdollisimman outoa ja erikoista spektaakkelia.

Itse urheilun seuraamisen kannalta olympialaiset ovat kahden viikon lomani varma viihdyttäjä. En ole järkyttävä penkkiurheilija, mutta olympiatasolla lajit ja suoritukset ovat niin mielenkiintoisia, että kisoja tulee välttämättä seurattua. Eniten odotan ensi viikon purjehduksia, etenkin match racen kisoja sekä Sari Multalan suoritusta. Muuten olisi kiva seurata ainakin rantalentopalloa ja uimahyppyjä, yleisurheilua taas kuuntelee ja seuraa sujuvasti muun hommailun ohessa kirittäen aina tiukimmassa tilanteessa olevia kisaajia. Mielenkiintoista olisi seurata sellaisiakin lajeja, joiden en tiennyt edes olympialajeja olevan kuten trampollinihyppyjä tai vesipalloa. Ovatko nämä lajit jääneet pimentoon siksi, ettei niissä ole suomalaisia kilpailemassa ja näin ollen Yle ei taida niitä liiemmin televisioida vaiko siksi, että tämä on ensimmäinen kerta, kun olen lomalla kesäkisojen aikaan ja siis ensimmäistä kertaa vapaa seuraamaan otteluita..? Miten vaan, mutta nyt on otettava menetyttyä takaisin. Olympialaiset, hurraa!

Mikäli haluaa seurata harvinaisempia lajeja, ainakin Eurovision sports tv:n sivuilla sen pitäisi onnistua, linkki täällä.

Nyt alkaa sisällä tulla niin läämin, että on aika lähteä verryttelemään ulos. Pyörillä olisi tarkoitus katsastaa omaa kuntoa ja Vantaan joen sivuja, toivataan myös että viime kesänä hieman kulumaa osoittanut fillaria kestäisi nämä pari viikkoa kasassa. Ulospa siis...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

avajaiset olivat m a h t a v a t ....