maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kuplivissa tunnelmissa


Kuplivissa tunnelmissa liisi viikonloppu ohi ja kuplivissa tunnelmissa istuin tänään töissä. Minulla on enää kaksi kokonaista työviikkoa edessä... Perjantaina se tuli todelliseksi, kun piti toivotella hyviä lomasäitä kolmelle, joita en enää töissä tapaa. Aika hurjaa. Ja juuri sen verran on nyt kuplia vatsassa, että huomaa matkajännityksen alkavan tiivistyä. Lauantaina näimme ihanien työkavereiden kanssa Jumbossa oikein perinteisesti tyttöjen kesken (tosin yksi meistä harmittavasti lomien viemänä puuttui). Noh, kiersimme neljän tunnin aikana kolme kahvilaa ja sopivasti myymälöitä, ja ruodimme niin yhden tulevan synnytyksen kuin Turun omakotitalojen hinnatkin. Lauantai-ilta jatkui serkun parvekkeella yhtä kuplivissa merkeissä. Poksautimme aidon shampanjan ja nautimme viilenevästä illasta. Taittingerin Les Folies de la Marquetrie on sitten ihanaa kuplivaa! Täyteläinen väri, maukkaus ja hillityt, pysyvät kuplat, voi niitä jotka saavat aina tällaista! Pitää seuraavalta risteilylt ostaa parempi täydennys juomaa kuin vain yhden pullon verran.


 Viime viikolla hain kansainvälisen ajokortin Autoliitosta. On siinäkin todistus, joka on vain oltava, mikäli mielii ajaa autoa Australiassa. 34euroa maksava läpyskä on voimassa vuoden ja siihen on merkitty ranskaksi samat asiat kuin suomalaisessa ajokortissani on mainittu. Kuvakin siihen tuli toimittaa ja poliisi sen on leimannut, tulipahan nyt hankittua, ettei jää autolla-ajo siitä kiinni. Vaikka siellä brittiläisen ajosuunnan luvatussa maassa saattaa rattiin istahtaminen jäädä vain haaveeksi!


Niin ja ehdinhän istua kampaajan tuoliinkin viikon huipuksi. Oli jännä tänään astella töihin, kun jokaisella vastaantulijalla loksahti leuka alas ihmetyksestä. Lapaluihin ulottuvat hiukset ulottuvat nykyisin siis juuri korvan taakse ja olo on ihanan kevyt. Olin suunnitellut muutosta niin kauan ja vihannut pitkiä, aina ponnarilla olleita hiuksiani niin suureen ärsytykseen asti, etten enää muistakaan näyttäväni hieman erilaiselta. Nautin vaan tukan helppoudesta ja virnistelen ihmetyksille "Miten sä raaskit?" Ne kasvaa takaisin!


Näihin tunnelmiin jätämme tänään. Toivon lomalaisten iloksi paranevaa kesäsäätä ja itselleni hiljaisia työpäiviä...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

joo, shampanjaa pitäisi vissiin saada aitoa aina....

Anonyymi kirjoitti...

Alkuperäinen shampanja oli makeaa.
Se voisi olla hyvää. e.

Anonyymi kirjoitti...

Ausseissa juodaan bissee. e.