tiistai 20. elokuuta 2013

Älä ärsyynny!


Älä ärsyynny, jos olet pukeutunut erikoisesti/jännästi/tyylikkäästi ja sinua katsotaan.

Hymyile.
Sinut on huomattu!

Samoin, jos joku katsoo koiraasi hymyillen. Luultavasti koirasi on katsojan silmään juuri niin söötti kuin sinunkin silmääsi. Hymyile takaisin. Tai katso puskaan!

---

Mä toivon, että jotkut katsoisi minua tänään ja huomenna, astunhan Siljan promenadelle ja annan laivan viedä Tukholmaan. Jee! Matkaan vaihteeks!! Nuorempana laivalle lähtöä edelsi oikea rituaalipakkaus. Juuri tietyt vaaleanpunaiset kengät ja niihin sointuva samanvärinen, juuri se yksi tietty neule. Niillä mentiin monta kertaa ja näytettiin hyvältä, hihi, muistaakseni. Ne on vieläkin kaapissa, mutteivät ole ylittäneet Ahvenan merta muutamaan vuoteen. Eilen illalla pakkaus sujui yllättävän helposti, vaistonvaraisesti tunteeseen pohjautuen. Olen oppinut, ei liikaa eikä liikaa stressiä. Täksi päiväksi neule ja t-paita, farkut, mun univormu.

 


Ruotsissa on lämmin eli mukaan jotain kevyttä maihin.Jos jotain präiskyy päälle tai putoo rinnuksille niin aina on oltava yksi vaihtovaatekerta joten näillä mennään sit.


Tulipa vähän isoja kuvia, mutta koska viime vuonna kaikki kuvat oli niin suttuisia niin nyt mennään näillä. En ehkä montaa päätä käännä nyt kun katselen valintojani, mutta aina voi toivoa.  Sitten ankkurit ylös, hiiohoi!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaaha taas matkalle ja aina Ruotsiin
asti. Hyvää matkaa!!! Me lähdetään
Eestiin. e.

Anonyymi kirjoitti...

niin tuppaa tulla paritkin vaihtovaatteet, eikä joskus edes tule vaihdettua...