sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Ozi ozi ozi, hey hey hey!

Aloha, G'day, welcome!
*snif* Järjestelyissä on aina hommansa ja jännitystä tarjoilujen onnistumisesta, mutta sitten yht'äkkiä kaikki on siinä ja sitten kaikki on jo ohi. Mutta kiitos kaikille eilisestä, oli hienot bileet! Ja sitten vielä alusta, mitä kaikkea sattuikaan... 570 valokuvaa, 18 sukulaista, minä yrittämässä parhaani mukaan selostaa reissuni tapahtumia, paikkoja ja vastailla kinkkisiin kysymyksiin, usein tosin hmm enpä tiedä-vastuksella. Noh, toivottavasti kuvilla sain edes jonkun kiinnostumaan Australiasta matkailumielessä tai ehkä ottaa koneen Havaijille. Mutta pääasia on saada suku saman katon alle aina tasaisin väliajoin.
 
Tietokone pyöritti eka yleisiä Australia kuvia, jotka oli etsinyt netistä ja myöhemmin oli vuorossa omia kuviani.

Ilmapallokeskuksesta löytyi hienoa rekvisiittaa kuten tämä läpinäkyvä maapallo-ilmapallo, johon merkitsin tähdillä reissulla käymäni kaupungit. Myös Aloha-banneri on heiltä.

Union Jack-pallosta sai Aussilipun pienellä askertelulla ja tähtitarroilla. Ei se ashkartelu niin hirveää olekaan?

Sitten pöytään! Ikuinen sini-puna-valko-teema jäi, kun valitsin ruokalautasiksi Australian urheiluvärit eli keltaisen ja vihreän.

Ja tässä sitten kuvia tarjoiluista. Muna-majoneesi-leipiä, joista toisissa oli mausteena currya ja toisissa hieman sinappia. Curry-versiot taisi tehdä kauppansa paremmin, pitää pistää se korvan taa. Myös wrapeissä majoneesi-tonnikala-ohje oli halutumpi kuin kermaviili-tonnikala. Kermaviilin kanssa tosin kävi niin ikävästi, että toinen kahdesta purkista oli pilaantunut eli käyttökelvoton, joten tahnaan laitoin vain yhden purkin kermaviiliä neljää tonnikalatölkkiä kohden. Mausteina pippuria, suolaa ja tilliä, yksinkertaisuus kannattaa. Ja vieläpä kun on kyse brittipohjaisista resepteistä.Joo, millos kokoonnutaan taas?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hyvää oli, kiitos mukavasta ja tietorikkaasta aussi-illasta...