maanantai 8. syyskuuta 2014

Mitä kaikkee taas keksinkään

Mun ei vaan auta piipahtaa näissä suomalaisen designin myymälöissä, sillä alan heti vararikonkin uhalla rahoittaa lahjakkaita suunniteljoita. Mutta joskus sitä vaan rakastuu ja joku juttu on saatava. Yksinkertaista. Syödään makaroonia ilman ketsuppia sitten kuun vikalla viikolla, mutta näytetään hauskalta.
Tämän Maiju Ahlgrénin pampula-kaulanauhan ostin lauantaina, Senaatintorin laidalla sijaitsevasta Okrasta. www.okra.fi Mihin niitä rahoja muutenkaan säästäis!

Tänään tiimipäivänä sentäs sai pitää hauskaa firman laskuun ja hyvässä seurassa keilasin itseni keilamaisteriksi. En ole ikinä ennen, koskaan, huh, heittänyt kolmen perättäisen sarjan aikana kolmea perättäistä täyskaatoa! Sarjat alkoivat aina tasaisen tasaisesti ja seitsemännellä heitolla, kun sitä buustia tarvittiin, alkoi täyskaatoja putoilla. Uskomatonta, mutta kutkuttavaa. Ensi kerralla radalle mennessä tulee olemaan pieniä paineita...

Vitsinä pohjalla nämä ystävältä saadut Putin-smetanat! Näin puhtaita ja maukkaita ei olekaan kaikilla, viimeksi dippailin niihin porkkanoita ja nyt pohdin seuraavaa käyttötarkoitusta. Lämpimän leivän tai keiton päälle ne ainakin sopisivat.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kivat helmet,ilmeiseti myös kivan makuista smetanaa....