perjantai 28. marraskuuta 2014

Hawaii salaattilautasella

Meillä on vanhempien kanssa ollut keväästä asti tapana käydä perjantain kauppareissulla hakemassa sushit joko Kaaren Hanko sushista tai Etelä-Haagan Famiasta. Viikolla menin sanomaan, ettei sushit enää niin sytytä, ja jottei herkusta tule ihan tavallista ja tylsää, pitäisi keksiä jotain vaihtelua... Jeps... Vastauksena oli, että käy hyvin, jos keksin ja valmistan jotain muuta. Vielä kahvitauolla tänään hain inspiraatiota työkavereilta, avokadopasta oli yksi ehdotus. Mutta, mutta, ei sitäkään kuitenkaan tehnyt mieli.

Onneksi kaupassa vihdoin valkeni. Granaattiomena! Ja ne Hawaiin salaatit, joista hetki sitten kirjoitin. Niitä maukkaita makean ja suolaisen sekoittavia muistoja, jes juuri niitä kaipaa tähän pimeään aikaan. Tässä värikylläisessä salaatissa todella on monta kaamosmasennuksen poistavaa elementtiä.

Salaattina tammenlehvää ja rucolaa, päälle punasipulia, pikkutomaatteja, feta-juustoa, aurinkokuivattuja tomaatteja, juustotäytteisiä oliiveja, granaattiomenaa, kanaa ja mangoa. Hieman pippuria ja öljyä päälle, sivuun Samsaran kauraleipää.  Huh, hyvää oli! 


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

niin oli!!!!!!