tiistai 4. marraskuuta 2014

Kuningatar postimerkissä

Uskoisin, ettei tarvitse olla filatelisti tunnistaakseen eriväriset kuningatar Elizabethin profiilia kuvaavat postimerkit. Minäkin keräsin niitä intohimoisesti 90-luvulla. Nyt kun laittaa googlen kuvahakuun queen Elizabeth stamps saa tulokseksi vaikka minkämoisia rouva kuningattaren naamoja ja sivukuvia. Eilen kun hain Australiasta saapuneen lähetyksen nousi hymy huulille tämän vuoden kuningattaren syntymäpäivän juhlamerkistä.

Queen on jo ikäntynyt, mutta aina hehkeä ja kauniisiin pastelleihin pukeutunut. Australiakin on kirjoitettu pinkillä samoin kuin merkin hinta, hehkeää sanoisin! Vaikka heillähän on kevät hyvässä käynnissä ja sää sen kun kaunistuu. Hyvä valinta myös painattaa juuri näihin merkkeihin tuo kansainvälinen postitus-ilmaisu, juuri tällaisilla merkeilläähän sitä kuningatarkuntaa promotaan.

Pari merkkiä oli myös Tasmanian hienosta rantaviivasta, mutta vaikka kysessä on international post-merkit, arvoa niillä on vain 10centtiä. Kuningatar se on oikeaa valuuttaa 2dollarin ja 60centin hinnalla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

onpa mahtavia postimerkkejä..