lauantai 19. joulukuuta 2015

Ihana Chisu Tavastialla

Nyt, kun olen juonut hieman glögiä, paketoinut lahjat ja avannut ääneni laulaen joululaulua naapurien iloksi (tässä traditioni joulun kynnyksellä) on aika pistää postaus torstaisesta Chisun Tavastian keikasta. Olin onnekas ehtiessäni lunastaa liput tälle keikalle, joka myi loppuun melko nopeasti ja vitsit oli lipun hinnan arvoinen esitys!

 
Keikka oli Polaris-levyn tiimoilta tehdyn keirtueen toka vika ja vitsi Chisu oli vireessä. Tässä ennen artistin ja bändin lavalle astumista valot Polaris-teeman mukaan.
 
Valot vaihtui tiuhaan ja makee musiikki virtasi. Listalla ei ollut vain uuden levyn tavaraa vaan yleisölle esitettiin myös Chisun uran ajan hittejä niinkuin Sama nainen ja Mun koti ei oo täällä.
Taitavat soittajat, eläytyvä yleisö. Myös Chisu on lavalla energinen ja tanssi ja hyppi punaisissa korkokengissä koko tunti 45 minuutin settinsä läpi. Vau! 
En muista mikä kappale tässä soi, joku hidas ja huh tunnelma oli tiivis.
  
  
Tavastian parhaita paikkoja on siestä portailla lavan oikealla puolella, mistä shown näkee kokonaisuutena ja musiikin kuulee hyvin. Sieltä on tietty pisin tie ja jono narikalle, mutta onnistuneen illan jälkeen se ei paljoa paina. 
 
Tilasin heti liput Circuksen maaliskuun keikalle. Kyl se livenä vaan on vielä niin paljon parempaa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

varmaankin hieno konsertti, valo show näyttää mahtavalta.....onnistuneet kuvat....