tiistai 15. joulukuuta 2015

Silja Symphonyn sushit

On ikävä myöntää, mutta koko tämän ajan kun olen maissa syönyt sushia, en ole saanut suuhuni juurikaan laadukasta tavaraa. Tähän mennessä se on riittänyt, se on ollut todella hyvää. Mutta kun söin kuukausi sitten Symphonyn sushiravintolan kaksi erilaista lajitelmaa, ei sushinautinto ole enää entisensä. Tai entinen ei riitä.

Tuoreus, koko, höysteet, riisi, maku, kalavalikoima... Huimaavaa! Ja hintakin niin pieni, kunnon large-lajitelma 15euroa misokeittoineen ja vihreine teineen. Ja tuon lohihyrrän alla oli meloonia, mikä yhdistelmä. SYmphony menee tammikuussa telakalle, missä suhsi-ravintolan pinta-ala puolitetaan, mutta kunhan eivät kokonaan poistaisi. Ehkä tietty buumi tässäkin asiassa on saavuttanut lakipisteensä.


Mitä ihania kaloja!
Olen syönyt suhsia Hanko sushissa, missä näin lohen tulevan vakuumista... Etelä-Haagan Itimaessa lohi oli kokonainen, mutta heillä riisiä on susheissa jäätävä könttä jokaisessa. Sushi Buffet Kampin Konnichiwassa oli valikoimansa puolesta oikein mainio, ja hintakin illallisbuffetille ok eli 19,50e. Turussakin kävin Kauppahallin Kado sushissa, jota on kehuttu kaupungin parhaaksi, mutta syy jäi kyllä lautasellani pimentoon. Ei se niinkään maukasta ollut, tuoretta kyllä onneksi. Pitänee seuraavaksi kokeilla japanilaisen kokin pitämään, kalliimpaa paikkaa, jos sieltä irtois korkealaatuista tavaraa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia, perjantaina täytyy näköjään taas mennä hakemaan sushit.....

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa hakee sellosta, siel on hyvä susimesta. ei hankosushi vaa ihan kunnon mesta. Kandee testaa. Se on sellanen buffa mist saa messiin otettua:) en pysty enää hakee muualta ku kaikkial maistuu iha pahville.

KK kirjoitti...

Ok, kiitos vinkistä! Pitää lähteä maistelemaan Sellon mestaa. Hyvä kantis ois kyl haussa...