keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Kävin ostoksilla

Se on jännä, kun joskus onnistuu mielestään ostamaan todella kivan vaatteen, mutta kun tuo sen kotiin, ei mikään vaatekaapista jo löytyvä tunnu sopivan yhteen uutukaisen kanssa. Minulle kävi niin vuosi sitten ostamieni tummansinisten housujen kanssa. Ne näyttivät kaupassa hyviltä, sovituskopissa vielä paremmilta ja mielessäni maalasin siistejä kokonaisuuksia kotoa löytyvien yläosien kanssa... Kotona kokeiltuina housut näyttivät yllätteän ihan junteilta. Tämän syksyn mallitosta bongasin vihdoin housuihin sopivan yläosan nimittäin merimieshenkisen raitapaidan! Tässä siis eilinen hankintani:

Tämän Soyaconceptin puuvilla neuleen löysin Sokokselta. Hauskat puolihihat ja lantiolle jäävä leveä resori keventävät housujen virallista olemusta kivasti.

Tänään ei sitten olekaan mennyt yhtä putkeen kuin eilen. Kaadoin aamupalan syliini (aamupalani = mysliä ja maitoa) ja iltapävällä huomasin, ettei tietokoneeni akku suostu latautumaan. Nyt pohdin onko vika akussa, onko kyseessä jonkinlainen kosketushäiriö vai onko se peräti uusi ohjelmisto, joka tökkii. Verkkovirralla kone onneksi toimii hyvin eli laturissa vika ei ole. Toisaalta harmi sekin, uusi laturi kun olisi maksanut "vain" 70euroa siinä missä uusi akku maksaa 130euroa! Kallista on meno tekniikan hajotessa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

mukavan näköinen merimiespaita!!! jes! jännät hihat!hyvä.