lauantai 27. marraskuuta 2010

Toinen relax-lauantai

Onpa taas hiljainen lauantai. Nukuttiin melkein yhteen ja aamupalalle lämmitettiin croissantteja ja hörpittiin kahvia. Kun mihinkään ei ole kiire, ah siitä on ihanaa nauttia! Vaikkei viikolla ihmeempää tapahdukaan kuin töissä käyntiä ja satunnaista kaverien tapailua, ovat viikonloput timantteja. Liekö syynä talven hämäryys vai lievä mielenkiinnon lasku työtehtäviä kohtaan, lepoa tarvitsee.

Jotain viikolla kuitenkin hommailin... Keskiviikkona muunmuassa istuin himassa kiroten netin puutetta ja yllätin loppuillasta itseni kuuntelemasta radion keskusteluohjelmaa ja ompelemasta nappeja takkiin! Hyvä, ettei ollut kudin kädessä, se olisi jo ollut... Vaikka kohta sekin käsistä löytyy, pipo ja kaulaliina kun pitäisi itselle väsätä. Kauppojen valikoimasta tuntuu löytyvän vain superkalliita (100 euron pipoja) tai neonvärisiä kasari tyylitelmiä, muut ovat mielenkiinnottomia. Olen jo etsinyt sopivia ohjeita netistä, jotta saisin kerralla väsättyä silmää miellyttävät lämmikkeet. Ja sen verran paljastan, että niiden väri tulle ehdottomasti olemaan keltainen.


Nyt voisi olla päiväkahvin ja ensimmäisten joulutorrujen aika. Kuunnellan parhaillaan A-HA:ta ja mietitään kuka mahtaa huomenna voittaa BB:n finaalin. Itselläni ei ole yhtä ainoaa suosikkia, kaikki neljä finalistia voisivat puolestani voittaa. Mutta sen näkee huomenna. Mennään jänäämään kisaa vanhempieni luo - sillä jos minulta puuttuu tietokone, kundikaverilta puuttuu digiboxi. Hänellä on jo kaksi boxia hajonnut tämän vuoden aikana, nykytekniikan kestävyys ei selvästi ole mitään huippua enää!

Eikun nauttimaan!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tuohan tuntui oikein mukavalta lauantaipäivältä, kun pakkastakin oli -10c. tortut maistuivat varmaan!