keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Ma, ti, ke

Nykyajan klassinen ongelma on minullekin konkretisoitunut tietokoneen rikkouduttua. Koneen mukana menivät sähköpostit osoitteineen, netin rakkaat ja vaalitut kirjanmerkit ja tietenkin se nykyajan suurin harmi, yhteys internettiin. Ihmiset on ohjattu nettiin joka luukulta, ja koska tämä netittömyyteni ei ole täysin omaa valintaa, ketuttaa se hieman normaalia enemmän. Olenkin seurannut ketutukseni kehittymistä näiden kolmen päivän ajan.

Maanantai ei vielä tehnyt tiukkaa. Olin käynyt edellisenä päivänä sähköpostissa ja facebookissa. Oli siis kiva tulla kotiin ja alkaa lukea lehtiä sen sijaan, että olisin istunut koneen ääreen koko illaksi niin kuin normaalisti teen. Ja olihan illalla lenkki ja tv:stä tuli ohjelmaa.

Tunnelmaa maanantailta.

 Tiistaille olin varannut joogatunnin ja lähtö oli jälleen keveä, kun ei ollut mitään kesken tai "auki". Aamu ehkä tuntui hieman oudolta, kun piti kuunnella monimutkaista ranskan kielistä väittelyä erilaisista sosio-poliittisista aiheista kuten Ingrid Betancourtista tai Ranskan nykyisestä sosiaalipolitiikan tilanteesta netti-Hesarin sijaan. 

Tämän herran kanssa vietin kolme aamua.

Tänään keskiviikkona pääsin sitten nettiin jälleen ja oli kyllä jo alkanut olla mokomaa ikävä! Postiluukusta oli tippunut erinäisiä selvitettäviä asioita ja laskuja, enkä todella olisi viitsinyt lähteä Tennariin hakemaan leffa-aikatauluja tai soittavani eläkevakuutusyhtiöön työeläkeotteesta... Olisiko kellään siis ehdotusta tulevasta koneesta kun Windowsia en tue, Mac tuntuu nyt lähinnä kirosanalta ja Linuxissa taitaa humanistille olla liian monta bittistä muuttujaa?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kommentti on yksinkertainen, ole vaan rentona kotona, kun töissä kuitenkin koko päivän näppäilet konetta.