perjantai 15. heinäkuuta 2011

Matkakohde

Puhuin joku aika sitten suunnittelevani matkaa elokuiselle lomalleni. Pyörittelin Italiaa, San Franciscoa ja Hollantia, ja viimeksi mainittuun nokkani nyt suuntaan! 


Päätin olla rohkea ja varata matkan, vaikken seuraa juuri sille viikolle löytänytkään. Tai toisaalta viis seurasta! Usein yksin matkustaneena huomaan oman päätösvallan peittoavan hyvin seuran puutteen. Ainoa paha on, että jotain hauskaa tai upeaa nähdessään on ihailtava juttua ääneen, mutta ihan yksin! Hain juuri kirjastosta viisi matkakirjaa, jotka toiset käsittelevät Amsterdamia, mihin lennän, ja toiset koko maata. Pääkaupungin lisäksi olisikin tarkoitus vierailla ainakin Haagissa. Rotterdamin merimuseo on myös jäänyt vaivaamaan, sillä jätin sen aikanaan käymättä ja Pohjanmeren rannalle on myös päästävä. Ja Ijsselmeer olis kiva nähdä, ja ja ja tiedä mitä kirjoista löytyykään. Kuuden päivän reissun saa kyllä jo suunnitella, ettei sitten jää mitään itselle tärkeää näkemättä. Anne Franckin talon olen valmis skippaamaan, mutta rautatieaseman takana olevan kirjaston kahvilaan kyllä hilaudun maisemia ihailemaan. Vinkkejä siis tänne, kellä niitä on. Yksin matkustavana on hyvä, että ohjelmaa riittää!


Näin siis järjestyi minun ensimmäinen lomaviikkoni. Toiselle olen kinunut kundikaverin mökille pääsyä, se on ehkä ainut mitä tästä kesästä enää puuttuisi. Toivotaan, että sekin järjestyisi :)

Kuvat Wikipedia

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hollanti on kyllä mahtava maa. sieltä löytyy kaikki. erittäin antoisaa ja hyvää matkaa!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Me oltiin pari vuotta sitten Leidenissa, missä oli tosi hienoa. Se on yliopistokaupunki, jossa kaikkien asukkaiden keski-ikä jää alle 30 v, joten siellä on menoa ja meininkiä ja kiva vaikka vain hengailla :)
Toinen kiva paikka on Haagissa Escherin museo, josta varmasti löydät paljon mielenkiintoista katsottavaa (täältä voit tutustua siihen tarkemmin: http://www.escherinhetpaleis.nl/)

KK kirjoitti...

Mietin juuri menenkö päiväksi Haagiin, Harlemiin, Utrechtiin, Rotterdamiin... Kaks päiväretkeä olis tarkoitus tehdä ja Echer-museo vois hyvin olla yks kohde.