torstai 4. huhtikuuta 2013

Syksyisiä tunnelmia

Makaan jälleen sängylläni katsellen tällä kertaa sateen putoamista taivaalta. Täällä alkaakin syksy puskea sisään, toivottavasti Suomessa on jo keväisen aurinkoista! Ensi sunnuntaina on agendalla poolon tärkeä Iso Britannia vastaan Australia testi matsi, jonka pelaaminen ei onnistu sateessa märällä kentällä. Tilalla eletäänkin jännityksessä, siirtyykö koko loppuviikoksi luvattu saderintama sivuun ennen sunnuntaita vai ei... Toivottavasti siirtyy, huippupooloa on pelaajien taituruuden vuoksi ihan mukava seurata.

Täällä viettämäni reilu viikko on kulunut nopeasti, vaikka minusta onkin tehty lapsenvahtia neljävuotiaalle kauhukakaralle. Nyt olemme onneksi alkaneet tottua toisiimme ja yhteistyö sujuu jotenkin. Kun hänestä irti pääsen hoitelen tiskikonetta, imuria ja pyykkimasinaa. Ja tänään leivoin skonsseja! Hevosiin en ole suuremmin päässyt käsiksi, lähinnä olen pessyt suitsia, viikannut loimia ja pyörittänyt niitä pinteleitä rullalle. Mutta onhan sekin hevoshommaa, suurin osahan siitäkin harrastukseta on "ylläpitoa". Pääsiäinen oli myös hevosaiheinen, kun lähdimme koko perheen ja monien tuttavien voimin poolokentän reunalle piknikille pelejä katsomaan. Hevoset ja poolo ovat tämän huushollin avainsanoja.

Aamulenkeillä syksyn tulon on myös aistinut tällä viikolla sumun leijuessa tiheänä pelloilla ennen auringon nousua. Siinä on meinannut kävely unohtua, kun olen nappaillut utuisia valokuvia kamerallani. Ja kävelystä kaupungilla dallaukseen, törmäsin nimittäin tänään hienoon Angry Birds-aiheiseen graffitiin Richmondin keskustassa! Linnut ovat kaikkialla, moni ei vaan tiedä niiden lentelevän juuri Suomesta ympäri virtuaalimaailmaa.

Viikon päästä maisema vaihtuu jälleen, kun hurautan Greyhoundilla yön yli Yamban pikkukaupunkiin. Siellä ollaan jo niin lähellä Queenslandia, auringonpaisteen osavaltiota, että shortsit saa varmaan kaivaa esille. Mutta ennen sitä nautin syksyisestä tunnelmasta, ja kylmän kosteasta talosta...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sulla se kesä tuntuu jatkuvan, hyvä... on tosiaan upea graffiti...täällä kevät yrittää nostaa päätään, yöpakkasia jatkossakin.... viitsit aamulla vaan jatkaa lenkkeilyä, ei paha...kiitos poolo tiedoista, kumpaakohan kannustat eurooppaa vai austraaliaa?

cc kirjoitti...

Hahaa, siinä vasta kysymys! Ehkä voisin tänään olla Australian puolella;)