sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Ihmiskoe

Rakastan kirjoja, mutten hirveästi pidä lukemisesta. Paitsi viimeisten 50 sivun ajan, kun loppu jo häämöttää. Tietää päässeensä ponnistuksen läpi. Yksi syy lievään vastenmielisyyteen on hidas lukunopeuteni. Toinen on, etten malta istua paikallani lukemassa päivää, päiviä. Rakastan kuitenkin myös kirjahyllyjä, joissa on mahdollisimman paljon kirjoja, jotka olen itse lukenut. Ja toivon ja saan lahjaksikin kirjoja. Viimeksi jouluna. Ja hyviä kirjoja! Tänään yritänkin tehdä ihmiskokeen ja nauttia siitä, ettei mihinkään tarvitse mennä ja saan vaan löhötä ja lukea koko päivän. Se ei voi olla niin vaikeaa edes minulle!



Tässä näette rakkaan kirjahyllyni. Yksiölle tyypillisesti sinne on sijoitettu kirjojen lisäksi tv, erinäisiä tarve-esineitä sekä muutamia koristeita, peilikin näkyy löytyvän... Mutta ainakin puolet kirjoista olen lukenut ja toisen puolen haluan lukea, ja tarvitsen siis hieman koemielistä ponnistusta urakkaani. Tänään listalla on ranskalainen L'Extraordinaire voyage du fakir qui était resté coincé dans une armoire Ikea sekä mainio HS-kirjat kustannuksen 125 myyttiä Suomen kielestä. Ekaa olen jo aloittanut, jälkimmäisessä olen puolessa välissä, sillä en myöskään osaa lukea yhtä kirjaa kerrallaan. Voisikohan sekin auttaa, jos jaksaisi keskittyä yhteen asiaan ajallaan? Tämän sanottuani otan työn alle tuon ranskalaisen.

Katkaiskoon urakkani vain asuntonäyttö kotikadullani. Myynnissä on pieni yksiö sellaisen suolaisella hinnalla, että haluan käydä vilkaisemassa mistä kaupassa on kyse.

3 kommenttia:

KK kirjoitti...

Lopputuloksena päivästä: olen päässyt sivulle 124 ja nauttinut joka hetkestä; kirja on mahtava ja lukeminen on hauskaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kirja on ehdottomasti parasta ajanvie-tettä. Näin joulun ja ja muidenkin py-
hien aikaan sekä lomalla. Hyvää kirjaa
ei millään haluaisi päästää käsistään
ennen kuin se valitettavasti loppuu.
Sitten taas uuden kimppuun.e.

Anonyymi kirjoitti...

kiva hylly ja peilikin oikealla korkeudella...