sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Sunnuntaivisiitti Koiramäen Pajutalliin

Kävin eilen paistattelemassa päivää Uuniksessa ja lukemassa kirjaa, uhmaamassa tuulta, niinpä tänään oli hyvä syy keksiä jokin päiväkahvikohde muualta kuin rannalta. Koiramäen pajutalli Tuusulassa valikoitui serkun ja perheensä suosituksien takia kohteeksi, olin nimittäin kuullut paikasta kaikkea hyvää, mutten koskaan käynyt niitä tosiksi todistamassa.


Heti parkkipaikalta avautuva pihapiiri kutsuu tutustumaan monipuoliseen miljööhön. Kahvila löytyy, ja lemmikkejä. Minipossuja ja kaneja saa ihastella ja rapsuttaakin.




Yksityiskohtiin on paikassa kiinnitetty kauniisti huomiota. Ja hauskoja yksityiskohtia sieltä saa ostaa mukaakin. Pihalle vaikka pajupalloja, lintulauta tai pupumaskotti.




Päärakennuksesta löytyy kahvila ja sisustustavaroiden liike, mistä kukaan ei näyttänyt kävelevän ulos ilman ruskeaa paperipussia. Ei sieltä voinut lähteä ostamatta jotain!



Yläkerrassa on isompia koristeita ja tarve-esineitä ja alakerrassa kaikkea pientä, kaunista ja herkullistakin.





Teetä, kahvia, pullia tai vaikka tikkukaramellejä voi sitten kierroksen lopuksi rauhoittua nauttimaan avaralle pihalle. Hintataso paikassa saa myös ison peukun, hinnat ovat ihanan kohtuulliset.




Itselleni ostin keittiöpyyhkeen (4,5e), saippuan (4,5e) ja ulko-oveen pajukranssin (4e), jota aion itse hieman tuunailla värillisillä nauhoilla ja joillain sopivilla härpäkkeillä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

olet tosi hyvä mainostamaan eri kohteita joissa käyt ja mukavasti kerrot näkemääsi....