lauantai 21. elokuuta 2010

Pyörä ja kone


Jälleen on ilo kirjoittaa pyöräretkestä. Tänään rullailtiin ruokaostoksille Super Pähkinään, siitä tsidumaan uusia pyöriä Petikkoon ja sieltä vielä Myyrmanniin. Pyöriä ei löytynyt eikä edes kypärää lainattua korvaamaan. Tuntuu vaan lähinnä törkeältä, että uudesta lokasuojattomasta, tarakattomasta ja rumasta fillarista pitäisi maksaa vähintään 2-3 kertainen hinta kohtuulliseen euromäärään nähden. Alle kolmella sadalla ei olisi irronnut yksikään pyörä... Myyrmannissa sentään sattui hauskasti, kun törmäsimme yhteiseen kaveriin ja päätimme mennä yhdessä mäkkiin lounaalle. Myyrmanni itsessään ei sen sijaan ole juurikaan kahdeksassa vuodessa muuttunut, seuraavaan vierailu olkoon vuonna 2018! Auringonkukat on kuvattu kaupungin pellolla Malminkartanossa, sieltä niitä saa käydä poimimassa kotiin ja sanottava on, että "sato" on juuri nyt parhaimmillaan.


Illalla sitten vaihtui lihasvoima bittien värinään, vuorossa oli nimittäin tietokoneen sisällön varmuuskopionti ja uuden lumileopardi käyttöjärjestelmän asennus. Kone on alkanut kahden vuoden käytön jälkeen hidastua ja kokeilen lääkkeenä ohjelmiston päivittämistä. Jännä nähdä mitä uutta tämä kissaeläin tuo tullessaan.


Mukavaa sunnuntaita teille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kiitos samoin teille urheilullisille pyöräilijöille. pitkä retki tuli teillä tehtyä. auringonkukat ovat pellossa runsaina hyvän näköisiä.toivotan puolestani hyvää viikon alkua!!