sunnuntai 12. elokuuta 2012

Serkut ja siipat


Elokuun 13sta häämöttää, mutta sitä ennen pitää nauttia elämästä Suomessa. Matkakuume ei ole ihmeellisesti juuri vaivannut, paitsi että paikallaan on ollut vaikeaa istua tekemättä mitään. Nyt on kaikki tehty, pakaasinkin paino saatu jämähtämään 16,5 kiloon farkkujen ja pyyhkeen lisäämisen jälkeen. Olisiko aika alkaa kehittää sitä matkakuumetta! Pelottavaa, ettei sitä ole vielä käytännössä ollenkaan. En selvästi vieläkään tajua, mitä olen tekemässä... No kyl se totuus vielä lävähtää kasvoille... Ja joo, hyvin se menee, kunhan tässä ihmettelen.

Eilen ihmeteltiin sitten serkut ja siipat-bileissä. Ensimmäistä kertaa tänä kesänä pääsin grillaamaan, kun kokoonnuimme toista kertaa yhden serkun parvekkeelle istumaan iltaa. Hyviä drinkkejä ja keihäänheiton finaalia kuului ohjelmaan samoin kuin Match racen upea mitalien jaon seuraaminen.


Illan hauskuuttavampaa viihdettä tarjosi iPhoneen myytävä kalansilmälinssi, jolla saa oikein viihdyttäviä kuvia juomista, kaverien silmistä tai sitten koko porukasta.Veret taas seisautti lipsahdukseni, kun kaadoin punaviinini serkun valkoiselle rahille ja vaalealle nojatuolille! Tulipa testattua, ettei suola tee ihmeitä tuoreenkaan viinilaikun kanssa, mutta sitkeä hinkkaaminen pyykinpesuaineelle taas tekee. Tunti siinä meni kolmelta, mutta taas kuuluu olevan huonekalut siistit. Huh, tästä lähin nautin punaviiniä vain seisten tai lattialla istuen kaukana kaikista vaaleista ja herkistä tekstiileistä.

Näissä makeissa drinkeissä metsmaasika-likööriä, vodkaa ja Spritea, osasyyllisinä punaviiniepisodiin...?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

apua toi punaviini paholainen, onneksi oli aineet joilla lähti.... mukavaa tollanen illanistujainen sukulaisten kesken, kannatetaan...

Tipo kirjoitti...

kivasti kirjoittelet.. ja voi auts, toi punkku-juttu, onneksi lähti tahrat... Hienoja kuviakin! = )