maanantai 4. marraskuuta 2013

Tummanpuhuvaa keitosta

Halloween ja Pyhäin päiväkin menivät jo, mutta niiden haamu oli jäänyt leijailemaan vanhempieni keittiön ylle. Äitini valmistama punakaali-jauheliha-keitto ainakin oli selvästi saanut vaikutteita kyseisistä juhlista... Villiä eikö! Maku oli väristä huolimatta kohdillaan, lämmittävä keitto kuuluu syksyyn. Pohdimme myös, että olisipa ollut hauska tarjota soppaa suvun nuorimmille, olisi varmaan uponnut aitona noitakeitoksena.

Ennen tätä hurjaa lounasta kävimme tsekkaamassa Itäkeskuksen uuden Stockmannin ja juomassa pitkästä aikaa kunnon lattet Robert'sissa. Stockan uusi sijainti varmasti elävöittää ennen hieman unohtunutta Itiksen laajennusosaa ja saihan tavaratalokin ihanan siistit ja uuden hohtavat tilat. Herkku oli hyvin herkullinen, kosmetiikkaosasto valoisa... Ympyrän muotoon rakennettu sisutus johdatti myös helposti ostoksille, mutta tilaa tuntui olevan hieman entistä vähemmän. No, sen korvaa toimiva ja tuore ulkoasu. Ja tokihan ihan kaikkea ei oltu vielä ehditty muuton jäljiltä purkaa esille. Näin sitä ehtii tällaisiin rientoihin, uudistusten avajaisiin, melkoista. Ja kirjastossa ehtii syventyä lehtien lukuun... Siinä muuten muistettavaa, eli miksi tilata lehtiä kotiin, kun niistä voi käydä nauttimassa rauhallisessa ympäristössä. Tähän asti olen huomannut parhaat lehtivalikoimat olevan Rikhardin kadulla, Itäkeskuksessa sekä Töölössä.

3 kommenttia:

bySarina kirjoitti...

Kiva postaus! :-)

KK kirjoitti...

Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

hyvältä näyttää stockka itiksessä, on tilaa kävellä ja hyvin näkyy hyllyjen yli taakse asti mitä on myynnissä, tyylikäs valoisa uudistus...