tiistai 19. marraskuuta 2013

Vaikka näin!

Eiliseen tekstiinvielä palatakseni, kävin juuri lenkillä ja tajusin, ettei mustiin pukeutuneita lenkkeilijöitä huomaa edes toinen lenkkeilijä. Jonkinlaisen hahmon tietty hahmottaa puun varjosta, mutta vastaantulijan sukupuoli jää lähemmän tarkastelun varaan. No, ei niitä yksityiskohtia tarvi lenkkipolulla alkaa tarkastella, pistipä vaan silmään tämä pimeys ja tummuus kaukana ajoteistäkin. Päätinpä siis kuvata omia heijastimia ja ehkä toimia esimerkkinä... Että muunmuassa näillä mennään täällä:
Iiii! Kolinan mestari ja muisto lapsuudesta. Varmaan valoteho jo kärsinyt iän ja käytön myötä, menossa vaihtoon.
Oranssiin laukkuun oranssia heijastusta, ja heijastin osoittamaan taaksepäin. Tai eteenpäin?
Lenkkipolulla olen se keltainen haamu ja hihassa viheltää muunmuassa koirille tarkoitettu heijastinpanta ja meripelastuksen kannatushihna.
Kaupunkikäyttöön sopii hienosti tämä sulan mallinen heijastin, Design Forumista saa. Siellä on monia muitakin stylejä vaihtoehtoja.

Päivälläkään aurinko ei tänään juuri pilkahtanut, mutta aihetta iloon oli silti. Kävin katsastamassa Akateemisen Starbucksin hakiessani kirjatilaukseni talon kolmannesta kerroksesta. S-ketjun kahvi ei valitettavasti imarrellut (juon aina latten ja heidän versiossaan kahvi oli hieman laimeaa, mautonta), mutta niin se vaan piristää kaupunkia kuin kaupunkia, kun nappaa pahvimukin käteensä, astuu ulos ovista ja seisoo siinä hetken ohi lipuvaa elämää tarkkaillen ja kuumaa kahvia siemaillen. Mutta ennen kuin astutaan lopullisesti ulos rakennuksesta, on esiteltävä mitä kolmosesta hain ja sehän on Jamie Oliverin best seller keittokirja Cook with Jamie. Tutustuin kirjaan maailman toisella puolen ja kokkailinkin siitä jotain, mutta kotiin palattua kirja oli hankittava omaksi. Se on paksu kuin mikä, täynnä perusvinkkejä ja reseptejä, ja mikä parasta pehmeäkantinen versio maksaa netistä tilattuna Stockan kanta-asiakaskortilla vain 15euroa! Toimitusaika reilut kaksi viikkoa. Tästä se lähtee...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

jäädään odottamaan kaikkia jänniä reseptejä kuvien kera, nam.nam...