perjantai 8. marraskuuta 2013

Pikkujoulutunnelmissa!

Koska on perjantai ja pikkujouluaika postaan heti jotain pirteämpää eli vuoden ensimmäiset pikkujoulut!!! Nyt en jäänyt kotiin uikuttamaan vaan pistelin vanhempien luokse illanviettoon.
Erilainen glögijuoma saatiin aikaan käyttämällä ranskalaisen cocktailsekoitustaidon apuja eli Kir Royale-reseptiä... Lasin pohjalle hieman tiukkaa glögiä ja päälle kuohuviiniä tai shampanjaa. Meillä oli maistelussa mustikkainen Loimu 2010 vuosikertaglögi ja varsin makea Asti-kuohuviini, joiden yhdistelmä sai suupielet kohoamaan hymyyn! Hyvä vaihtoehto on kuiva kuohuva, josta saa sopivan makean glögin avulla. Glögidrinkit siis kehiin tänä vuonna.

 Enää ei glögiä ole pakko lämmittää vaan sen voi nauttia raikkaana cocktailina. Sopii hyvin lämmitettyihin taloihin.
;)


Ja illan pettänättömänä seurana oli popcornit ja todellakin vuoden 2011 hauskin komedia, ranskalainen Koskemattomat. En ihmettele enää, että DVD:tä saa jonottaa kirjastosta kuukauden, sillä odotus on taatusti arvoisensa. Leffan aihe on kuin tosielämän sitruuna, mutta kuin ranskalaisessa leipomossa, siitä on taiottu ihana leivos! En kommentoi enempää, leffa on katsottava - ja naurettava - itse läpi.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

pois kaikki kuumat juomat, viileä glögi on tätä päivää, varsinkin ns. "k i i r e i s i l l e"...

Anonyymi kirjoitti...

Tuo leffa oli muuten aivan loistava! ; )
Kike