tiistai 26. marraskuuta 2013

Pihvi, mmmmmh!Eilen asia oli juomisissa, mutta tänään syömisissä. Tapasimme vanhempien kanssa keskustassa ideana tehdä joululahjakatselmus Stockmannille ja hörpätä sitten kahvit ison maailman malliin Starbucksissa. Enempää ei kuulunut suunnitelmiin. Onneksi Tähtikahvila oli tapansa mukaan täynnä ja siirryimme lyhyen, mutta vaikuttavan matkan Strindbergille palveltaviksi. On se, kun vielä jostain saa pannukahvia ja pöytiintarjoilun ilman järkyttävää lisähintaa. Arjen luksusta.

Koska ilma oli hieno, ehdotin, että kävisimme katsastamassa vielä sen pihviravintolan ruokalista, jonka edessä istuu se valtava pronssinen nauta. Tai härkä. Ja nauraa. Ihanan kirpakassa säässä kävelimme Hallin kupeeseen eikä aikaakaan, kun jo istuimme naudan lailla ravintola Goodwinin penkeillä nauraen yhtä leveästi kuin huomiomme aiemmin kiinnittänyt patsas. Nauruun oli itseoikeutettu syy: taivaallinen filet mignon-pihvi... Mmmmmh... Täydellisen medium-kypsyysasteen saavuttanut pihvi suli veitsen alla ja kielen päällä kuin unelma! Lisukkeena grillattuja vihanneksia ja yrttikastiketta, mmmmmh... Meidän piti siis vain katsastaa lista, mutta kuten usein, jää aiottu käynti johonkin määrittelemättömään ja tänään äiti päätti estää sitä tapahtumasta, lounastimme siis Goodwinissä. Onneksi, mmmmmmh.... Niin herkullinen ravintola on kyseessä. Pihvien ystävät siis, hop Etelärantaan!

Ravintola on ilmeisesti virolaisomistuksessa, joten herkkuja pääsee nauttimaan myös Tallinnassa! Lounas on nimetty "liikelounaaksi" hinta18,50e, mutta paikan ilmapiiri on rento ja sisustus todella tyylikäs ja stylen vanhanaikainen, musiikkina soi Franck Sinatraa. Vaatteet sai jättää oven viereen valvottuun säilytykseen, minkä jälkeen osaava henkilökunta opasti mieluisen pihvin valinnassa (tässä auttoi myös kuvallinen menü). Palvelu oli erittäin huomaavaista ja ystävällistä, ruoan tulo nopeaa. Kympin paikka! Tänne palaan, mmmmmh...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

aivan varmasti....