keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Ostoskassissa

Aiemmin hankittuja, tauon jälkeen esiteltäviä hankintoja. Eilisen pohdinnan jälkeen sopii taas keventää ja blogata arjen kaunistuksista. Ruusun tuoksusta pitäville huumaava uutuus on Palmoliven käsi- ja suihkusaippua. Ostin tuon käsisaippuan ja pesen käsiä nyt flussa-aikaan oikein mielelläni :)


Toisen hyvän hankintani tein työhouneessa. Vieruskaveri oli ostanut Ardenin 8Hour creamin sävyttävää huulivoidetta, jonka tuoksua hän ei kuitenkaan sietänyt. Totesin hänelle pohtineeni juuri kyseisen tuotteen ja vieläpä juuri hänen valitseman värinkin hankkimista jo muutamia vuosia (!!). Eipä tarvinnut enää miettiä, ja nyt levitän ammuisin huulilleni pyyhkäisyn draivia! Piristää punainen kummasti ilmettä ja mieltä.


Huomiseksi jätin vielä yhden hankinnan pohdintaan, pitäisi nimittäin ostaa rispaantuvan syystakin tilalle uusi. En millään osaa päättää olisiko monikäyttöisin Barbourin vettähylkivä öljykangastakki vai Saint Jamesin klassinen kipparitakki. Olen aina omistanut tummansinisen lyhyehkön villakangastakin, joten nyt voisi olla hyvä sauma vaihtaa tyyliä. Toisaalta sitten jaksaako country lookia henkivässä öljytakissa sipsuttaa korkokengät jalassa (korkoprojekti ei ole unohtunut)? Paha homma valita, molemmillehan toki olisi käyttöä, mutta molmepiin ei ole varaa. Noh, huomenna menen stadiin luotettavan ja suorasukaisen makutuomarin eli oman äitini kanssa. Eiköhän sitä päätös saada yhdessä aikaiseksi.

Taukooni liittyen vielä, kiitokset teille lukijoille, jotka minut tunnette ja ihmettelitte mihin olin täältä blogista kadonnut. Täytyy myöntää, että sanottavan puutteen lisäksi minuun iski blogihäpeä. Aloin kelata kirjoittamiani juttuja läpi ja totesin, ettei monissa minulla ole paljoakaan järkevää sanottavaa, kunhan pöpisin. Nyt pohtiessani tajuan, että tätä bloggaaminen parhaimmillaan on. En pidä blogeista, jotka ainoastaan esittelevät ja markkinoivat tuotteita tai uusimpia trendejä vaan juuri tajunnan virtaa heijastelevat kirjoittajat ovat hauskimpia. Pyrin siis ainakin viihdyttäviin ja jotenkin hauskoihin tuotoksiin tulevaisuudessakin, tapani katsoa maailmaa taitaa sellainen olla ja mihinkäs sitä pantteri pilkuistaan...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

taas hyvä kirjoitus jatka samaan malliin. myönnetään, että takin valinta on vaikeata, mutta etköhän selviä siintä.....